Sziasztok mi egy valós pár vagyunk keresünk 3-4 max 38 éves jo faszu pasikat
Sziasztok! Lányokhoz , nőkhöz, párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok!Tartalmas sexre keresném partnereim!Békéscsaba!
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Párokkal ismerkednék
Lett végül valami belőle? :*
(Ez egy válasz xspar üzenetére (2025. 11. 15. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 15. szombat 17:15
18-45 közötti férfit (vagy férfiakat, 2 ismerős-barát) keresünk, cuckold-hotwife-vixen felálláshoz...
Péntek estére párt keresek Budapesten
Enyhe bi után érdeklödő pár van itt?
Sziasztok! Osszeszokott férfi társaságot /2-3 ffi/keresünk heteronalapon.
Sziasztok!
12.03 szerda este Debrecenben leszek, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék intelligens, jó fej, csinos párt bármilyen felállásra. Tapasztalatom van, nyitott vagyok sok mindenre egészséges kereteken belül. 33 éves 184 cm magas, jó kiállású, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Részemről semmi sem kötelező, lényeg, hogy a végén mosolyogva tudjunk elköszönni. Írjatok bátran.
12.03 szerda este Debrecenben leszek, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék intelligens, jó fej, csinos párt bármilyen felállásra. Tapasztalatom van, nyitott vagyok sok mindenre egészséges kereteken belül. 33 éves 184 cm magas, jó kiállású, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Részemről semmi sem kötelező, lényeg, hogy a végén mosolyogva tudjunk elköszönni. Írjatok bátran.
(Ez egy válasz spermadonor25 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
mi 25 28 32 éves hetero barátok vagyunk némi tapasztalattal gang bang bukakke kalandra szívesen ismerkednénk (házas)párral hölggyel magas sportos potens normális pasik vagyunk ha kell igényes találkahellyel
írjatok ránk bátran vágyaitokról elképzelésetekről
mi 25 28 32 éves hetero barátok vagyunk némi tapasztalattal gang bang bukakke kalandra szívesen ismerkednénk (házas)párral hölggyel magas sportos potens normális pasik vagyunk ha kell igényes találkahellyel
sziasztok
Sziasztok Nyiregyi 49 éves alkalmazkodó megértő férfi Kezdő házaspárt keres Nyíregyháza környékéről!
Sziasztok! Diszkrét, higiénikus párral ismerkednék hosszú távra privátban.Köszönöm!
Oh, kár, hogy ezt csak most látom
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2025. 11. 30. vasárnap 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
De kár, hogy ezt csak most látom...
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2025. 11. 28. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 28. péntek 17:44
Ma este 21 óra magasságában lakásunkon fogadnánk hetero, nemdohányzó férfit egy kis borozgatós, beszélgetős programra, majd hármas szexre. Kisebb, de vastag intim előny ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Az asszony örömére!!! Mi a vágyad, a legvadabb???
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
17:28
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
17:28
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!

tarloka

ASD
Theo