Gödöllő és környéke hàzaspàrt keresek hàrmas jàtékhoz lakàs van
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatna ..hely kellene utazni tudnek!
Kötetlenül ismerednék. Sok mindenre is nyitott vagyok
Diszkrét ápolt 18cm pluszos pasit keresünk!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Nyíregyházán igényes potens 40-es férfi ismerkedne.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ma este 2 fiatal hetero sportos srác párhoz csatlakozna a hölgy örömére
Mára keresnék párt Budapesten.
Sziasztok. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak és találkozna? Utazni tudok, mobilis vagyok
Sziasztok
Pesten ismerkednék, akár ma estére is
Pesten ismerkednék, akár ma estére is
Sziasztok!
Szabolcsi pár van itt aki fiut keres?
Szabolcsi pár van itt aki fiut keres?
Hölgyet vagy párt keresek az érettebb korosztályból is, ahol a hölgy az arcomra ülve nyalatná magát tabuk nélkül. Arc benyálazás, csuszkálás, nehezedés, levegőkontroll, mély segglyuk nyalatás, segglyukkal arcra nehezés is engedélyezett, nem csak karcsú hölgyeknek. Én 28 éves, értelmiségi srác vagyok Budapestről, életerős fasszal (videót találtok).
Sziasztok. Hellyel rendelkező pasit keresnék a XI vagy XXII kerületben ma estére minden részletet privátban le írok. 2 pasi 1 nő felállás lenne többit privátban.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párt, bevezetnék a hármas örömökbe! Győr
Sziasztok! December 10-én, szerdán délelőtt tervezünk érkezni a szigetszentmiklósi, Club Paradise napközbeni bulijába. Kifejezetten izmos testalkatú, hetero, lehetőség szerint masszírozni szerető, 35-50 év közötti intelligens sráccal, vagy esetleg ilyen típusú pasiból álló párral szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk kötetlenül aznap, aztán meglátjuk, kialakul-e a szükséges kémia a továbblépéshez..
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
A mai vagy holnapi napon szívesen találkoznék párral egy kellemes együttlétre.
Budapest és környéke.
3asban tapasztalt pasi vagyok. Szívesen beszélgetek előtte és utána is
A mai vagy holnapi napon szívesen találkoznék párral egy kellemes együttlétre.
Budapest és környéke.
3asban tapasztalt pasi vagyok. Szívesen beszélgetek előtte és utána is
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Ceglèden .bipárral ismerkednèk ahol a fius játékok is szoba jöhet. Nagyon szeretek kènyeztetni.

tarloka

dopmean