Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha a feleseget hasznalnak elotte! hely kelelne utazni tudnek!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Budapest és környéken keresünk, hellyel rendelkező férfit péntek estére. Max 46 éves, pocak nélküli intelligens jöhet szóba, aki mer is találkozni, és vállalja az arcát. Nagyon fontos az ápoltság, és a kellő normális kommunikáció.
Valós pár vagyunk, valós fotóval. Az oldalt a férj kezeli
Valós pár vagyunk, valós fotóval. Az oldalt a férj kezeli
Budapesti párokhoz csatlakoznék
Sziasztok! Csütörtökön Budapesten környékén keresnék párt egy jó kis kalandra!
Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Hölgy, pár k.barcika és körzetébe? Akár autóskaland is jöhet!
Sziasztok! A héten találkoznék párral a hölgy örömére!
Igényes, bevállalós nyitott férfiként Igényes, nyitott 50-70+os párokkal találkoznék. Cuckold, creampie, bukakke, szendvics, hármas, stb..stb…
Nagyfarkú házibarát lennék.
Sziasztok! Párt vagy hölgyet keresek Pápa, Ajka, Győr vagy Veszprém környékén! Utazni tudok, de helyem is van!
Sziasztok, 31 éves értelmiségi srácként keresek párokat közös kizárólag a hölgy örömére történő együttlétekre. Helyem van Miskolc mellett, de utazni is tudok
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok Nyiregyi hellyel rendelkező férfi keres akár kezdő kiváncsi Házapsárt a hölgy örömére csakis!
Sziasztok kèt pasi pàrokhoz csatlakozna a hölgy örömère csak hetero alapon.45 46 èves pasik vagyunk lehetöleg Pest megyèben.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok! Ápolt méretes pasiként szombat estére keresek párt! Részletek privátban!
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit

tarloka

én
Anna Maria