Szabolcsból keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető mas
százst!!
Szakképzett masszőr vagyok!
Természetes a maximális diszkréció és higiénia!!
százst!!
Szakképzett masszőr vagyok!
Természetes a maximális diszkréció és higiénia!!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
18-45 közötti férfit vagy férfiakat keresünk, hármas, cuckold, hotwife felálláshoz...
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám Békéscsabán!
Péntek estétől!
Sexpartnereim fogadnám Békéscsabán!
Péntek estétől!
Sziasztok szép estét kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Párhoz akár ma este!
Diszkrét tisztelet tudo srác vagyok!
Diszkrét tisztelet tudo srác vagyok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Holnap, csütörtökön napközben és éjjel még Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Sziasztok!
Irtam üzenetbe (Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2025. 12. 10. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 10. szerda 15:41
Irtam üzenetbe (Ez egy válasz anipet83 üzenetére (2025. 12. 10. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
40es házaspár vagyunk és keresünk fiatal 18-30 is srácokat heteró alapon
a feleség örömére. Ha 2-3 haver vagytok az sem gond.
Csak komoly szándékkal írjatok.
Köszönjük
Köszönjük
40es házaspár vagyunk és keresünk fiatal 18-30 is srácokat heteró alapon
Köszönjük
Köszönjük
Sziasztok.
Reméljük nem a lehetetlent keressük.
Reméljük nem a lehetetlent keressük.
Sziasztok. Két pasit keresek csak "botozásra". Két pasit,ami nem azt jelenti, hogy rám írtok olyan dumaval,hogy lennék az egyik....csak akkor írjatok ha ketten vagytok.
sportos/izmos pasi bp-i pároshoz csatlakozna, leginkább délelött jó.
Péntek estére keresek nőt, párt Budapesten biszex férfiként. Nyitott, szenvedélyes férfi vagyok.
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
nagy mérettel keresek.
Szép jó reggelt! Ma, napközbeni, késő délutáni találkára keresek EGY szimpatikus párt, vagy EGY szimpatikus nőt.
Sziasztok Pesterzsébet fürdőben pár,vagy hölgy aki szivesen rosszalkodna ma dél körül?

tarloka

qazax