Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Budapesti sportos,tapasztalattal rendelkező férfiként párokkal ismerkednek
Napközben, home officeben a budapesti lakásomban szép farkammal kényeztetnék nőt, pár hölgyét cuckold vagy hármas formájában. Potens, kitartó, sok spermával rendelkező tiszta, illatos, férfias férfi vagyok. Beszéljünk privátban
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex a kedvencem / finom finom ….csak . privátba írj ! Anyagiaktól mentesen keresel csakis !!!!!!
BÉKÉS, CSONGRÁD megye párok játékszere lennék HÉTFŐN ÉS KEDDEN. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Jó fej párt!!! Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
20:47
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
20:47
Pécsi párhoz csatlakoznák a hölgy örömére hetero alapon! Illetve magányos hölgyeket szívesen kényeztetnék!
Privát üzenetekben megbeszéljük a részleteket!
Szép napot mindenkinek!
Privát üzenetekben megbeszéljük a részleteket!
Szép napot mindenkinek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok!
Négyes kalandokra keresnénk párokat, ma estére. Budapest belvárosában helyünk van, de szívesen megyünk is.
Négyes kalandokra keresnénk párokat, ma estére. Budapest belvárosában helyünk van, de szívesen megyünk is.
szep napot olyan nyitott oárok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha elotte hasznaljak dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudnek
Fiatalos, sportos,szőrtelen, intelligens,ápolt kissé bi pasit (esetleg bi párt) keresünk játszótársnak..
Csak MA!!
Nálunk.
Hülyék,írástudatlanok pls kerüljenek
Viber azonnal!!
Légy vagány és kissé bolond
Csak MA!!
Nálunk.
Hülyék,írástudatlanok pls kerüljenek
Viber azonnal!!
Légy vagány és kissé bolond
Sziasztok olyan Házaspárt keresek akik komolyan szeretnének egy férfival 3 együttlétet a hölgy örömére Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok
Túlfűtött szenvedélyes gátlástalan élvezeteket imádó páros akik akár szilveszterre is keresnek jó társaságot?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Mikor, hol?
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2025. 12. 14. vasárnap 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki csatlakozna ma harmadiknak? Pest megye
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!
Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!
Békéscsaba!
Szabolcs megye valaki?

tarloka

Misha