Sziasztok. Január 23-ra keresek egy hölgyet akivel reggeltől reggelig elszorakoznank
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom. .
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom. .
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //!
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
Sziasztok! 60+hölgy,pár?
Sziasztok. Valós, nyitott partnereket keresek, tartalmas és laza együttlétekre. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Távolság nem gond, intim 21/6, ha számít! Üzenetben keressetek!
Kedves Swingerek!
A Swinger Podcast adásunk hallgatottsága eszméletlenül nő, ezúton is köszönjük nektek a sok pozitív visszajelzést! Aki pedig még nem tette, hallgasson bele bátran: Swinger Yours néven találtok meg minket.
Négyen készítjük az adásokat és a bulikat is.
Megtaláltok Spotify-on, YouTube-on és Apple csatornákon.
Programok:
Január 15. – Thursday Black Belt Swinger Party
(IX. kerület, 20:00–01:00, kb. 20–40 fő)
Január 31. – Limitless: 2 éves a Swinger Yours (születésnapi ünneplés)
(Dunakeszi, 20:00–01:00, kb. 50–100 fő)
Szűrt, igényes vendégkörrel. Minden információ a weboldalunkon található, privátban tudom küldeni.
Üdv:
Merci és Peti, Timi és Csanád
A Swinger Podcast adásunk hallgatottsága eszméletlenül nő, ezúton is köszönjük nektek a sok pozitív visszajelzést! Aki pedig még nem tette, hallgasson bele bátran: Swinger Yours néven találtok meg minket.
Négyen készítjük az adásokat és a bulikat is.
Megtaláltok Spotify-on, YouTube-on és Apple csatornákon.
Programok:
Január 15. – Thursday Black Belt Swinger Party
(IX. kerület, 20:00–01:00, kb. 20–40 fő)
Január 31. – Limitless: 2 éves a Swinger Yours (születésnapi ünneplés)
(Dunakeszi, 20:00–01:00, kb. 50–100 fő)
Szűrt, igényes vendégkörrel. Minden információ a weboldalunkon található, privátban tudom küldeni.
Üdv:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok!
Nem is csak kifejezetten 3. fél lennék, hanem Cuckold, Tribute, Webkamerázás fronton keresek nőt, párt.
A cél nem az azonnali kielégülés, hanem az ismerkedés aztán közösen járjuk be az utat és nézzük meg, hogy meddig jutunk el rajta
Nem is csak kifejezetten 3. fél lennék, hanem Cuckold, Tribute, Webkamerázás fronton keresek nőt, párt.
A cél nem az azonnali kielégülés, hanem az ismerkedés aztán közösen járjuk be az utat és nézzük meg, hogy meddig jutunk el rajta
Kedves Swingerek!
Idén is lecsap a Swinger Yours csapatunk
Idén is lecsap a Swinger Yours csapatunk
Budapesten keresünk diszkrét, normális pasit 3-as illetve cuckoldra!
28 éves magára igényes pasi .. párhoz csatlakoznék , nem
Volt meg benne részem de szívesen kipróbálnám ! Monor , Pilis környéke
Volt meg benne részem de szívesen kipróbálnám ! Monor , Pilis környéke
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok ma este, éjszaka!Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!
Privát üzenetet várok
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok ma este, éjszaka!Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!
Privát üzenetet várok
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Olyan cuckold párt keresek, akik egy férfi / bull beszállító keres. Olyan párt, ahol a Nő / Hotwife vágyai az elsődlegesek, ahol alapvetően a kapcsolati dinamikában Ő a domináns.
Párok!?
szia
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:57
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Kedves hölgyek, ma estére kínálok kényeztető masszázst, Veszprém és Siófok vonalon. Keress privátban, szép napot!
Sziasztok.Ma estére hölgyet vagy párt keresek hetero alapon,igény esetén egyenruhában megyek. Budapesten vagy Esztergom-Komárom vomalon.
30 èv alatti izmos vagy vèkony pasi?
Bárki más ír tiltás.
Bárki más ír tiltás.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a párja előtt is.

tarloka

Sofi