Budapesti tapasztalt sportos pasikent párokhoz csatlakoznek
Valszeg nem engem kerestek, de kedvencbe elraktalak.
(Ez egy válasz pleasure_bunny üzenetére (tegnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:04
(Ez egy válasz pleasure_bunny üzenetére (tegnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó, nagyobb/vastagabb mérettel és megfelelő EQ-val rendelkező sportos pasi közeledését szívesen vesszük.
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó, nagyobb/vastagabb mérettel és megfelelő EQ-val rendelkező sportos pasi közeledését szívesen vesszük.
Debrecen és környékén keresek hölgyet vagy párt!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Párral ismerkednék a hölgy örömére! Het közben, vagy szombatra!
Párral ismerkednék a hölgy örömére! Het közben, vagy szombatra!
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
23 éves vagyok és 25-50 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit üzenetben.
(Ez egy válasz rocco15 üzenetére (tegnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleséget dugnék a férje előtt én 43 éves pasi 21/6cm méretel!!! Kamuk köszi ne
Feleséget dugnék a férje előtt én 43 éves pasi 21/6cm méretel!!! Kamuk köszi ne
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Győrben és a környéken kaland a mai napon?
Üdv!
Képgyűjtögető kamu profil! fiatalpar9320
Képgyűjtögető kamu profil! fiatalpar9320
Sziasztok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Érett izgató milfet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Sziasztok
Kifejezetten kigyúrt baráti társaságot, 2-3 fiút, keresek akik kényeztetnék páromat.
Csak akkor írjatok ha többen vagytok, és tényleg kigyúrtak.
Kifejezetten kigyúrt baráti társaságot, 2-3 fiút, keresek akik kényeztetnék páromat.
Csak akkor írjatok ha többen vagytok, és tényleg kigyúrtak.
Kedves kezdő és tapasztalt swingerek!
Várjuk a valós, ápolt és kedves szóló férfiakat, olyan 50 éves korig.
Nem képeket , meg kommenteket, hanem valós megjelenést, csak hetero alapon.
Vár benneteket a Swinger Yours csapata az alábbi eseményekkel és frissítésekkel:
– Február 19. – Thursday Black Belt Swinger Party
• Helyszín: 9. kerület
• Létszám: 25–35 fő
• Időpont: 20:00–01:00
• Pasi-többletes hetero alapon
– Március 7. – YOUNGEST (csak 45 év alattiaknak)
• Helyszín: 19. kerület, 3 szintes, medencés, jakuzzis partyvilla
• Létszám: 50–100 fő
• Időpont: 19:00–02:00
– Március 19. – Thursday Black Belt Swinger Party
• Pasi-többletes
Akiket érdekel, Swinger Yours néven podcastadásaink is elérhetők, ahol saját tapasztalatainkat és élményeinket osztjuk meg veletek. Megtaláltok minket Spotifyon, Apple Podcasten és YouTube-on is.
Weboldalunkon minden információ elérhető: az események részletes leírása és a podcastadások egyaránt.
Üdvözlettel:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Várjuk a valós, ápolt és kedves szóló férfiakat, olyan 50 éves korig.
Nem képeket , meg kommenteket, hanem valós megjelenést, csak hetero alapon.
Vár benneteket a Swinger Yours csapata az alábbi eseményekkel és frissítésekkel:
– Február 19. – Thursday Black Belt Swinger Party
• Pasi-többletes hetero alapon
– Március 7. – YOUNGEST (csak 45 év alattiaknak)
• Helyszín: 19. kerület, 3 szintes, medencés, jakuzzis partyvilla
• Létszám: 50–100 fő
• Időpont: 19:00–02:00
– Március 19. – Thursday Black Belt Swinger Party
• Pasi-többletes
Akiket érdekel, Swinger Yours néven podcastadásaink is elérhetők, ahol saját tapasztalatainkat és élményeinket osztjuk meg veletek. Megtaláltok minket Spotifyon, Apple Podcasten és YouTube-on is.
Weboldalunkon minden információ elérhető: az események részletes leírása és a podcastadások egyaránt.
Üdvözlettel:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok!
Pesten a XVII. kerben élek és egy párhoz szeretnék csatlakozni heteró alapon.
Rólam: Husis testalkatú átlagfeletti mérettel rendelkező és EQ/IQ-val rendelkező egyén vagyok.
Szívesen végigvenném az ismerkedést és ha van szimpátia akkor egy vagy akár több kellemes hármas együttlétet is megélnék végre.
Pesten a XVII. kerben élek és egy párhoz szeretnék csatlakozni heteró alapon.
Rólam: Husis testalkatú átlagfeletti mérettel rendelkező és EQ/IQ-val rendelkező egyén vagyok.
Szívesen végigvenném az ismerkedést és ha van szimpátia akkor egy vagy akár több kellemes hármas együttlétet is megélnék végre.
Pár ma? Hely ok
PM
PM
20+ mérettel rendelkező igényes fiút keresünk a hölgy örömére 45eves korig!

tarloka

Kata Hilton