Nagykanizsai sportos ,jóképű férfiként hölgyhöz, párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Bp-i, 35 èves, nagy farkú, sportos pasi vagyok. Párokkal ismerkednèk!
Sziasztok! Feleségemnek keresek kényztető masszázshoz hellyel rendelkező fiatalos sportos masszőrt. Fontos hogy tudj maszirozni hogy ellazuljon és átadja magát az érzéki érintésednek, és ne zavarjon hogy én is ott leszek. Mi egy 48/58 éves Budapesti pár vagyunk. Írj és privátban megbeszélünk mindent.
Sziasztok!
Következő kalandunkhoz keresünk nagy farkú, 23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó és megfelelő EQ-val rendelkező sportos srácot.
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
Következő kalandunkhoz keresünk nagy farkú, 23-33 év közötti, intelligens, tisztelettudó és megfelelő EQ-val rendelkező sportos srácot.
Sportos, igényes, értelmiségi pár vagyunk, stag&vixen dinamikában, nem cuckoldban. (Ezzel legyél tisztában!)
Ma este fogadnék hölgyet, párt. hölgy tagjának "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Na egy jó buli a születésnapomon, bárcsak nem dolgoznék. Szívesen mennék
(Ez egy válasz Gall002 üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 23:31
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Sziasztok Nyiregyi 50 éves férfi Házaspárt keres diszkréció kölcsönösen nem baj ha kezdők vagytok
Sziasztok.
Győrben és környékén keresnék kalandot
Győrben és környékén keresnék kalandot
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Üdv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz,nézőként vahy résztvevőként egyaránt. Én 40+ 178cm / 76kg pasi vagyok! Tolna/Fejér megye,de utazni tudok...
Mondta bátran, majd törölte magát
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 14:46
Törölt felhasználó (4807324)
Akkor igazatok van tök jó hogy itt 80% troll valóban én érzem magam hülyének szóval akkor kattintgassatok csak mindenféle linkre jó lesz nektek
Hello! Hölgyhöz, párhoz vsatlakoznék egy jó kis sex erejéig!Akár autóskaland is szóba jöhet!☺️
Akkor igazatok van tök jó hogy itt 80% troll valóban én érzem magam hülyének szóval akkor kattintgassatok csak mindenféle linkre jó lesz nektek
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 11:26
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát megtudhatja, hogy Budapesten vagyok.
Ha esetleg nagyon profi még láthatja, hogy milyen oldalakat néztem meg. Bár a legtöbb eszköz dinamikusan változtatja az ipjét alapbeallitas szerint. Mellesleg még az EU bíróság is kimondta, hogy IP alapján nem lehet egy embert beazonositani. De igen, az IP egy nagyon komoly fegyvertény
d FÉLJETEK
Ha esetleg nagyon profi még láthatja, hogy milyen oldalakat néztem meg. Bár a legtöbb eszköz dinamikusan változtatja az ipjét alapbeallitas szerint. Mellesleg még az EU bíróság is kimondta, hogy IP alapján nem lehet egy embert beazonositani. De igen, az IP egy nagyon komoly fegyvertény
d FÉLJETEK
Hát megtudhatja, hogy Budapesten vagyok.
d FÉLJETEK
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 11:13
d FÉLJETEK
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4807324)
Javaslom Google-be másold ezt be "hogy lehet visszaélni valaki ip címével"
Kapsz egy szép listát.
Persze VPN biztonságosabb de szerinted hányan VPN-eznek itt főleg azok között akik unsee-s linkekre kattintanak?
Kapsz egy szép listát.
Persze VPN biztonságosabb de szerinted hányan VPN-eznek itt főleg azok között akik unsee-s linkekre kattintanak?
Javaslom Google-be másold ezt be "hogy lehet visszaélni valaki ip címével"
Kapsz egy szép listát.
Persze VPN biztonságosabb de szerinted hányan VPN-eznek itt főleg azok között akik unsee-s linkekre kattintanak? (Ez egy válasz publicguy üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 09:34
Kapsz egy szép listát.
Persze VPN biztonságosabb de szerinted hányan VPN-eznek itt főleg azok között akik unsee-s linkekre kattintanak? (Ez egy válasz publicguy üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ÉS mit tud csinálni a IP-vel? Bármikor meglehet változtatni, vagy vpn.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet. Kérem csak olyan párok írjanak, akik tudják és élvezik (a)miről szól ez!
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet. Kérem csak olyan párok írjanak, akik tudják és élvezik (a)miről szól ez!
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm

tarloka

Odry