Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Párhoz Bármikor a mai nap folyamán
(Ez egy válasz Dodheimsgard üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskol környékén csatlakoznék párhoz, akár rendszeresen is ha mimden jól alakul. Hetero alapon
Miskol környékén csatlakoznék párhoz, akár rendszeresen is ha mimden jól alakul. Hetero alapon
Üdv. Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást okozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok. Továbbra is keresek hölgyet vagy párt, Győr és környékén.
Ma Budapesten párok? Hely megoldva.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte digjak hasznaljak a nejet? hely kellene utazni tudnek!
Szerda estére keresek a Kedvesemnek Bpi. hellyel rendelkező két 180, és 45+os Férfit!
Kényeztető masszázst élvező igényes hölgy jelentkezését várom szabolcsból!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Van kedvem, van helyem, van mivel, de épp nincs kivel. Hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok! Budapesten vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Hellyel rendelkező bi kíváncsi ffit keresünk ma estére kedvesemmel Budapesten. 46-49 éves bi pár vagyunk, igényesek, tapasztaltak. Elvárás 17+farok, kemény vastag.
Hellyel rendelkező bi kíváncsi ffit keresünk ma estére kedvesemmel Budapesten. 46-49 éves bi pár vagyunk, igényesek, tapasztaltak. Elvárás 17+farok, kemény vastag.
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem..
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem..
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?sportos 40es kan keres privi .
Sziasztok!
Ápolt pasiként lányokhoz vagy párokhoz csatlakoznék
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt pasiként lányokhoz vagy párokhoz csatlakoznék
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves , ápolt, értelmes és humoros férfiként lennék csakis a mai estén partnere egy kedves budapesti párnak, hetero alapon, a kedves háziasszony örömmére.
Férj segítségével, közösen a hölgy részére egy négykezes masszázs.
Csodaszép napot , estét mindannyiunknak , Jupiter
Férj segítségével, közösen a hölgy részére egy négykezes masszázs.
Csodaszép napot , estét mindannyiunknak , Jupiter
Maestere fiút keresünk ,fogadnitudunk ,viberszam előny.

tarloka

Lilian