Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Pár esetleg nem keres méretes pasit ma estére vagy hétvégére?
Utazni is tudok akár.
Fotók vannak az adatlapomon feltöltve.
Utazni is tudok akár.
Fotók vannak az adatlapomon feltöltve.
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Szeximádó,nagyravágyó hölgyet házaspárt keresek kellemes kikapcsolódásra
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! Budapesten párokhoz csatlakoznék.
43 éves, 191cm magas, helyesnek mondott, barna pasi vagyok, 19cm-es intimmel.
43 éves, 191cm magas, helyesnek mondott, barna pasi vagyok, 19cm-es intimmel.
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz Sangria17 üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 26. csütörtök 18:21
Sziasztok. Olyan férfi párost keresünk akik összeszokottak, függetlenek, intelligensek és megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Tehát szóló férfit most nem keresünk!!! Csakis kettő pasit mini gangbang felállásra. A jelentkezéseket privát üzenetben várjuk.
Sziasztok. Olyan férfi párost keresünk akik összeszokottak, függetlenek, intelligensek és megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Tehát szóló férfit most nem keresünk!!! Csakis kettő pasit mini gangbang felállásra. A jelentkezéseket privát üzenetben várjuk.
Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén keresem azt a nyitott és ápolt párt, akik hozzám hasonlóan hisznek a minőségi találkozásokban. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a diszkréció. Ha ti is unjátok az üres ígéreteket, és szívesen ismerkednétek egy intelligens harmadikkal, várom az üzeneteteket!
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Középkorú kedves nyitott Szekszárdi párhoz házaspárhoz csatllakoznék a hölgy örömére és kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha ismerkednél írj privátba !
Középkorú kedves nyitott Szekszárdi párhoz házaspárhoz csatllakoznék a hölgy örömére és kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha ismerkednél írj privátba !
Sziasztok,
Igényes, ápolt, sportos testalkatú, 50-es heteró,férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra.
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére.
Férfi bi kizárt.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Akiknek felketettem az érdeklődését, bátran írjon üzenetet.
Igényes, ápolt, sportos testalkatú, 50-es heteró,férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra.
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére.
Férfi bi kizárt.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Akiknek felketettem az érdeklődését, bátran írjon üzenetet.
Sziasztok!
Mai napon Pesten szívesen csatlakozók párhoz! Ápolt, sportos potens valóban vastag méretű srác vagyok...
Mai napon Pesten szívesen csatlakozók párhoz! Ápolt, sportos potens valóban vastag méretű srác vagyok...
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok! Valós, normális pár barátságát keresem hosszú távra.Köszönöm!
60as hàzaspàrt keresek,minden jóra Gödöllő és környéke hely van!
Üdv csinos parom kenyeztetesere ferfit keresünk 3 -nak nagy meret előny!! Üzeneteket privatba ne ide
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása a párja jelenlétében is!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt @
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt @
Sziasztok, párhoz csatlakoznék holnap -holnapután napközben
Miskolc vonzáskörzetében.
45 éves jóképű férfi vagyok
Miskolc vonzáskörzetében.
45 éves jóképű férfi vagyok

tarloka

Tussivadász