Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Pàrhoz csatlakoznék, akik többek között ma is ràérnek egy találkára, de akàr hosszabb távon is.
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,hölggyel aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Sziasztok!
Sziasztok,
Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék ma Budapesten
Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék ma Budapesten
Sziasztok. Komárom-Esztergom megyében ismerkednék párral. Ha van olyan pár aki ismerkedne az írjon.
Heves megyében ma este párral találkoznék!
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint Szabolcsban!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!13.14kerületben!
Párhoz csatlakoznék ma délután!13.14kerületben!
Sziasztok! Holnap és holnap után estere keresek part kellemes időtöltésre! Utazás nem gond de fogadni is tudok! Sportolt intim és nyelv piercinges pasi…
Párt keresek Szabolcs megyében!
Sziasztok! Adatlapunk szerinti, jóképű, potens,állandó Férfi Partnert keresünk a Fővárosból. Privát üzenetet várunk
Görbe farok valakinek kell?
(Ez egy válasz Discretsecret üzenetére (tegnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nyalni szerető, igényes és ápolt idősebb férfit 60+ keresek gyönyörű, elképesztően formás párom kényeztetésére
Nyalni szerető, igényes és ápolt idősebb férfit 60+ keresek gyönyörű, elképesztően formás párom kényeztetésére
Sziasztok! Ki hova szokot járni a párjával wellnesselni? smile privatba kerlek
szep napot olyan pasik vannak e itt akit izgatna ha elotte hasznléajak a nejet esetleg késobb o is beszallna? Hely kellene utazni tudnek!!
Sziasztok! Privatba irhatna valaki hogy , ki hogyan vette rá a parjat hogy masal dugjon!
Holnap estére keresünk budapesti 30- év feletti 50-év alatti tiszta ,ápolt, pasit aki duci imádó és szívesen kiverné a farkát elöttem és a puncimra spriccelne.Ha valakit érdekel a részleteket privátban megbeszélhetjük!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Sziasztok!
Van itt pár Szabolcsbòl aki pasit keres?
Van itt pár Szabolcsbòl aki pasit keres?

tarloka

Mbali