Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Ma este pár, forró kéjes ismerkedésre? Budaőrsön van helyem, vagy autóm is, ha menni kell
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Sziasztok! A mai napon csatlakoznék egy kedves pàrhoz! Utazni és fogadni is tudok.
Anyucit vagy Hotwife-ot keresek harmincas potens igényes fiúként. A videóimban láthatod, mire számíthatsz!
Nyiregyi férfi kezdő Hàzaspárt keres diszkrét normális 3 együttlétre helyem lenne
Nagy farokkal ,ápolt ,intelligens férfiként keresek házaspárt kellemes szexre. adatlapom adott
Ma este 20. Kerület ? Profilom
Ápolt, intelligens, értelmes, kommunikatív.... nem tolakodó, nem értetlen - de határozott - Férfiként keresnék... Ma este/éjjel: Szolnokon vagy környékén járó, autós, kellően exhibicionista N/F PÁR-t... Akik megengednék, hogy autójukban, természetben (bármilyen feltétellel) végignézzem Őket szex közben...illetve HA van igény/szimpátia : kényeztessem a Hölgyet a Párja jelenlétében...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vsgy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Kamusak. Utolsó pillanatban tiltanak.
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (tegnap 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:15
Sziasztok, Ma estére keresnénk egy 3.félt Budapest vagy annak agglomerációjában, aki kellően nyitott (kíváncsi-light bi), és rendelkezik hellyel. Puszi
Kiskőrösön keresek élményt akinek van ötlete jelezze.
Biszexuális férfit keresnénk kölcsönös élvezetekre.
Sziasztok, Ma estére keresnénk egy 3.félt Budapest vagy annak agglomerációjában, aki kellően nyitott (kíváncsi-light bi), és rendelkezik hellyel. Puszi
Ma este 20. Kerület ? Profilom
Kedves Swingerek, kedves bulizni vágyók!
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Eseményeinken a férfi bi nem elfogadott, kérlek ezt vegyétek figyelembe .
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek!
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Eseményeinken a férfi bi nem elfogadott, kérlek ezt vegyétek figyelembe .
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek!
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!

tarloka

Attilakov80
Kirsten