Sziasztok. Szívesen csatlakoznék Kecskeméti párhoz. Ha van elképzelés jelezz, sok mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok! Párt keresek heteron alapon, akár ma estére
Sziasztok! Ma a hévízi zsilipnél valaki?
Ma este lenne olyan pár akikhez lehetne csatlakozni nagy mérettel?
Sziasztok.
Ma estére keresünk egy normál vagy vékony testalkatú intelligens pasit nagy mérettel. Fotót és viberes elérhetőséget kérünk, ha bármelyik problémát okoz akkor nem egymást keressük. Fontos, hogy csak olyan írjon aki a mai napon tud találkozni.
Gy/S
Ma estére keresünk egy normál vagy vékony testalkatú intelligens pasit nagy mérettel. Fotót és viberes elérhetőséget kérünk, ha bármelyik problémát okoz akkor nem egymást keressük. Fontos, hogy csak olyan írjon aki a mai napon tud találkozni.
Gy/S
Kényeztető masszázs Szabolcsban!
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám akár a párja jelenlétében is!
Orálcentrikus pasi vagyok!g
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám akár a párja jelenlétében is!
Orálcentrikus pasi vagyok!g
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Miskolci normális ápolt 40-es pasi keres párokat. Miskolc belvárosában tudlak fogadni titeket, kukkolás, hölgy kényeztetése közösen, vagy csak én a férj nézi. Esetleg bi férfi tagú pár is izgat ha közösen szeretne a férj szopni a párjával, vagy én szopnám a hölggyel együtt a férjet. Várom a privát meg kereséseket.
420Páros akik szeretnek franciázás közben plusz pasival dugni..?
és a reggelig tartó egész estés élvezeteket?! spermáspunci,mellek,csókok
Többlövetű vagyok, extra potens és imádok dupla élvezetet adni egy Nőnek hármasban, nyitottan minden jóra hogy mindenkinek csak jobb legyen
és a reggelig tartó egész estés élvezeteket?! spermáspunci,mellek,csókok
Többlövetű vagyok, extra potens és imádok dupla élvezetet adni egy Nőnek hármasban, nyitottan minden jóra hogy mindenkinek csak jobb legyen
túlfűtött páros akik fiút keresnek a hosszú hétvégére? vagy hosszútávra túlfűtött,reggelig tartó élvezetekhez, bulizáshoz ahol a Nő gyönyörének a fokozása az elsődleges...
attól csak a mi farkunk is keményebb
És imádnám is a szép fincsi puncit nyalni miközben dugja a párja...meg sok minden mást is
Mobilis is vagyok saját autóval...
attól csak a mi farkunk is keményebb
És imádnám is a szép fincsi puncit nyalni miközben dugja a párja...meg sok minden mást is
Mobilis is vagyok saját autóval...
Sziasztok! Szívesen masszíroznám a pár női tagját, vagy csatlakoznék harmadikként.
Tervez valaki esetleg bevonni mostanában harmadikat?
Tervez valaki esetleg bevonni mostanában harmadikat?
Oroszlányon vagy a környéken Nőt feleséget keresek. Ha akarod a párod elött jól megbaszlak vagy leszopatlak...
Igényes, àpolt, borotvált pasi vok.
Igényes, àpolt, borotvált pasi vok.
Sziasztok. Nekem lenne kedvem
(Ez egy válasz kriszmonic üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 22:23
Sziasztok van kedvetek ismerkedni? Mi 20 éve együtt élő pár vagyunk Mónika 42 és Krisztán 45 éves .Van kedvetek ismerkedni?
Puszi Pcsi Mónika és Krisz
Puszi Pcsi Mónika és Krisz
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek a holnapi napra! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Olvasd el a profilom. Bp 20ker.
Sziasztok!Még mindig keresünk 30-50 közötti ápolt,tiszta,korrekt BUDAPESTEN élő pasit akit esetleg érdekelne egy 42 dagi feleségtől autós szopás.Csak a férjem jelenlétében!!!!!!XV.kerületi helyszín szombaton este!!!!Részletek privátban
Ma dun illetve este csatlakoznek párhoz . Hölgyet massziroznam is.
Ma éjszaka Balaton déli parton pár, aki pasit keres?
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Vasárnap Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk

tarloka

timea300