Orálcentrikus pasi vagyok! Pár hölgy tagjának kényeztetése akár a párja jelenlétében is!
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok hetero alapon keresek párt minden jóra, utazás nem gond!
Sziasztok most délpestmegyében nagy méretü ffi?
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek választ privátba várom !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek választ privátba várom !
Sziasztok Hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol helyünk van !! Viber , watsapp 06205442419
Sziasztok! Párt keresek napközbeni talira! Hely megoldható!
Sziasztok. Én benne lennék minden jóban. (Hetero alapon) 2400
Sziasztok. Én benne lennék minden jóban..
terhes lány mellé keresünk harmadiknak kant. bp
Keresünk 2-4 egymást ismerő pasit, (nem szervezünk, nem lehet csatlakozni, már meglévő társaság oké csak)ha lehet 45 alatt, akik kényeztetnék hölgytagunkat. Napközben, maximum pár óra lenne, hely kell a közelünkben. Mini gang, blow-bang, bukkake jelleg, majdnem mindent lehet. Ha esetleg igazolt teszt is van akkor punciba is mehet, amúgy mindenhová máshova, szájba is. Nem finnyás, szereti smile
Vagy keresünk kizárólag olyan pasit aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy keresünk kizárólag olyan pasit aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Hetvegen ismet volt szerencsem egy paroshoz, fotokat lathattok az adatlapomon , az ott leirtak szerint tovabbi parokat keresek, akik szeretnek ha egy nagyfarku, potens, kozvetlen srac a ferj / barat elott vagy vele egyutt kenyeztetne a holgyet
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Bp-en vagy vonzáskörzetében keresnék párt, ahol az aktus után tisztára nyalhatnám a hölgy spermás punciját. Nagyon régi fantáziám ez, és szeretném végre megélni
Én magas, diplomás ápolt, nős férfi vagyok, enyhe biszex fantáziával.
Én magas, diplomás ápolt, nős férfi vagyok, enyhe biszex fantáziával.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Berényben kellemes idetöltéshez kellemes masszázsra finom kényeztetésre kapható vagyok
Nekem van kint kep. Irj ram
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (tegnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:09
Sziasztok még mindig keresünk fiut !
Kiirtuk hogx legyen a profilon arcos kep egesz alakos 10-9 olyan irt kinek nincs .. email viber stb
Nem akarunk ott cserelni mi erre oldalra regisztràltunk !!
Azert hogx itt lassuk egymast ! Utolso probálkozàs es ha nem sikerul toroljuk profilunkat !!
Kiirtuk hogx legyen a profilon arcos kep egesz alakos 10-9 olyan irt kinek nincs .. email viber stb
Azert hogx itt lassuk egymast ! Utolso probálkozàs es ha nem sikerul toroljuk profilunkat !!
Sziasztok még mindig keresünk fiut !

tarloka

Aron666