sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget nejet esetleg késobb a ferfj ios beszállan? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok!
Holnap a fiatal, igényes szexi és nyitott barátnőmmel a gyulai Corvin Hotel- be megyünk.
Szívesen ismerkednénk fiatal férfiaval vagy akár párral is.
Viber és friss képek szükséges. Privátban várjuk az érdeklődőket.
Üzenet módosítása
Holnap a fiatal, igényes szexi és nyitott barátnőmmel a gyulai Corvin Hotel- be megyünk.
Szívesen ismerkednénk fiatal férfiaval vagy akár párral is.
Viber és friss képek szükséges. Privátban várjuk az érdeklődőket.
Üzenet módosítása
Sziasztok!
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok
Utazni és fogadni egyaránt tudó férfiként szívesen ismerkednék igényes párral közös élmények céljával.
Utazni és fogadni egyaránt tudó férfiként szívesen ismerkednék igényes párral közös élmények céljával.
Sziasztok! Ma estére keresünk egy sportos alkatú férfit harmadiknak, a hölgy örömére. Budapesttől maximum 50 km-es körzetből várjuk a jelentkezést, fontos, hogy tudjon utazni. Életkor: legfeljebb 40 év.
Kérjük, csak olyan jelentkezzen, akinek a profilján van fotó. Nem szeretnénk Viberen vagy más felületen külön beszélgetni, ezért elvárjuk, hogy ahogy nálunk, úgy nála is legyen elérhető intim fotó, arcos kép és egész alakos fotó is.
Kérjük, csak olyan jelentkezzen, akinek a profilján van fotó. Nem szeretnénk Viberen vagy más felületen külön beszélgetni, ezért elvárjuk, hogy ahogy nálunk, úgy nála is legyen elérhető intim fotó, arcos kép és egész alakos fotó is.
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok.
Szombat estère keresünk pasikat Pècsre
Szombat estère keresünk pasikat Pècsre
szexkapcsolatra keresek holgyet, part. Helyem van. Akar mar ma estere is! Potens 50-es pasi vagyok!
Olyan pasit keresünk aki korunkbeli hetero alapon segítene párom kenyeztetésében.
Délpest előnyben ...
Délpest előnyben ...
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok!!
Péntek(05,22) estére keresek Bp-i hölgyet, párt??
Péntek(05,22) estére keresek Bp-i hölgyet, párt??
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó

tarloka

Romka
Debbie White