Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék Esztergom-Tata vonalon. Ha lenne hozzá kedvetek írjatok.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek. Sok minden érdekel szexben. Akár csak kukkolnek is. 17 és vastag a méretem. Kedvenc a labsex.
Sziasztok. Ma este parhoz csatlakoznek. Helyem van.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható diszkrét pasiként ismerkednék párral Berényben vagy Hévízen kellemes időtöltéshez érzéki kényeztetéshez masszázsra. Esetleg egy kukkolás autóskaland erdős elhagyatott területen minden jó kellemes dolgokban bent lennék. Zala Vas Somogy
Budapesti, hellyel rendelkező, 30 év alatti biszex férfit keresünk hármasozáshoz. Írj ha magadra ismertél. Ha nincs képed, akkor küldj magadról.
Fiút esetleg fiú barátokat keresünk maestére ,fogadnitudunk,viberszámelőny!!
Egy valós tettre kész pàrt keresek akik szívesen vennék a mai estén egy potens és kitartó srác csatlakozását
Sziasztok
Ma este keresek hölgyet vagy párt Tatabánya és környékén.
30F
Ma este keresek hölgyet vagy párt Tatabánya és környékén.
30F
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként csatlakoznék Szekszárdon nyitott középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privátba várom köszi !
Ápolt diszkrét férfiként csatlakoznék Szekszárdon nyitott középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privátba várom köszi !
Ma vagy holnap estére keresek párt(18-55) Békéscsabán közös izgalmakra hetero alapon. Akár egy romantikus hármas vagy lazább cuckold is szóba jöhet. Igazából ami jólesik mindenkinek
üdv!
üdv!
Masszázs pároknak most délelőtt szentendre mellett?
Sziasztok!
Debrecenben szívesen csatlakoznék párhoz!
Debrecenben szívesen csatlakoznék párhoz!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Szép estét! Egy ápolt igényes férfi keres ma estére Eger Miskolc Nyíregyháza Debrecen vonalon nőket párokat
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok
Egy párt keresek MA estére akik szívesen vennék egy potens és kitartó férfi csatlakozását
Egy párt keresek MA estére akik szívesen vennék egy potens és kitartó férfi csatlakozását
Szia sziasztok.ma este esetleg hölgy vagy pár vac Dunakeszi bp balassagyarmat vonalon?
Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Budapesten 14. kerületben lakásom is van, egész hétvégén szabad vagyok. Autós kaland is oké.
27 éves hetero srác, nagy farokkal.
27 éves hetero srác, nagy farokkal.
Monor,Nyáregyháza körül ismerkednék hölgyel,párral .. 29 éves magára igényes pasi vagyok

tarloka

Nyusziléna1
Jenny Simpson