Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Pénteken este moziba tervezünk menni Pécsre.
Előtte kihasználva a jó időt, autós kalandra nyitottak vagyunk intelligens, értelmes sráccal, akinek tényleg NAGY és formás intim mérete van.
Találkozni a pécs környékén szeretnénk és olyan 17:00-18:00 magasságában.
Az autós kaland azt jelentené most nekünk, hogy én kényeztetem lágy kezemmel a pasim előtt a szerencsés és találkozni is merő srácot. (erős szimpátia esetén akár szájjal is
Várom a mielőbbi jelentkezőket a tervezhetőség okán.
(mi komolyan gondoljuk a pénteket)
Niki
Pénteken este moziba tervezünk menni Pécsre.
Előtte kihasználva a jó időt, autós kalandra nyitottak vagyunk intelligens, értelmes sráccal, akinek tényleg NAGY és formás intim mérete van.
Találkozni a pécs környékén szeretnénk és olyan 17:00-18:00 magasságában.
Az autós kaland azt jelentené most nekünk, hogy én kényeztetem lágy kezemmel a pasim előtt a szerencsés és találkozni is merő srácot. (erős szimpátia esetén akár szájjal is
Várom a mielőbbi jelentkezőket a tervezhetőség okán.
(mi komolyan gondoljuk a pénteket)
Niki
Max mekkora, ami még kicsi?
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kecskeméten és 100km vonzás körzetében ismerkednék párral. 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel többesben van már tapasztalatom.
Hetero pár vagyunk pasit keresünk hetero hármasra hölgy örömére priviben várjuk elérhetőséget
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Üdv, kisméretű fiút, srácot, férfit találunk?
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Olyan férfiak jelentkezését várom, akik szívesen vennének részt egy Gang-Bang creampie partiban. Mivel punciba élvezős a parti, ezért fontos számunkra illetve mindenkinek az egészsége, ezért olyan férfiak jelentkezését várjuk akik 3 napnál nem régebbi STD szűrést igazoló papírral rendelkeznek. Csak a szűrés önmagában nem elég a részvételhez. Korban 36 évről 56 évig, magasságban 180 cm felett és férfias alkat mind fontos szempont. A buli szombat estére szerveznénk 20-21 körül Pest megyében. köszönöm, hogy figyelmesen elolvastátok.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Sziasztok. Most hétvégén valaki ZALAKAROSON nem tervez pihenni? Szívesen társulnék párhoz.
Sziasztok
40 éves fiatalos srác vagyok
40 éves fiatalos srác vagyok
Vá
. Ma délutánra keresek kiéhezett nőt,esetleg párt. Helyem megoldott. Reggel 15-tól ráérek egészen 22 óráig. Szexben mindenevő vagyok. Teljesen borotvált vagyok. (Mellkas,has,intim, hónalj) Képeim a társkeresőn vannak fent. Ha magadraismertél és akarsz és mersz is találkozni akkor írj üzenetet. Ott adom emailt is vagy Viber,Whatsapp számot és ott egyszerűbben tudunk egyeztetni. Írj nyugodtan. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otáról
Adatlapom szerint, szívesen ismerkednék párokkal, hölgyekkel kellemes időtöltésre, akár a héten..
Majd megnézik a kiválló adatlapod és egyből írnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 16. kedd 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 07:16
Törölt felhasználó (4762770)
Irj egy email cimet legyszives privatban
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, párok?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Csupasz, eres, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Győrben ismerkedés? Hölgy, párok?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Csupasz, eres, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Sziasztok. Hellyel rendelkező Szolnoki pár van aki ismerkedne?
Sziasztok! Most hétvégére párt, vagy szexbulit keresek.
Sziasztok
Hölgyet keresnék kellemes élvezetekre.Masszázs,kukkolás,fehérnemű próba,egymás előtti játék,autós kaland,ilyesmik.
Ha esetleg lenne jelentkező akkor privátban folytassuk.
Hölgyet keresnék kellemes élvezetekre.Masszázs,kukkolás,fehérnemű próba,egymás előtti játék,autós kaland,ilyesmik.
Ha esetleg lenne jelentkező akkor privátban folytassuk.

tarloka

endyny
Inna