Sziasztok. Vékony 40-50kg körüli lányt-nőt kényeztetnék. (Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
45 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 60év feletti hazaspárral szívesen barátkoznék esetleg csatlakoznék is.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny lehet.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
45 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 60év feletti hazaspárral szívesen barátkoznék esetleg csatlakoznék is.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny lehet.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Kedves hetero párt lány nőt fogadnék, szinte bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm! Csak hetero!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Balaton északi partján párhoz csatlakoznék
Túrkeve környékén párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetese céljából!
Sziasztok! Bi pasit keresünk kukkolásra extrákkal. Amit szeretnénk az kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés stb Légy 45 és 55 közötti korosztályban és mindenképp független. Legfőképp a hétköznap délelőtti órákban érünk rá, ritkán hétvégén egész nap. Max 60km-es távolságból keresünk. Mi irányítunk ezért, ha nagyobb az egód, akkor nem minket keresel! Légy türelmes, hiszen az nagy erény! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Privát üzenetet várunk. Moyo
hello
finom csinos feleség barátnő extra meglepetése lennék magas igényes sportos potens méretes bull fekete pasi vagyok akár találkahellyel
finom csinos feleség barátnő extra meglepetése lennék magas igényes sportos potens méretes bull fekete pasi vagyok akár találkahellyel
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ma délután szombat estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Ma este van esetleg pasi aki
Párt fogadna ?
Párt fogadna ?
M5 tesco hátsó parkoló, hölgy vagy pár lesz ma kint? Irj privátba. Köszönöm szépen
(Ez egy válasz melodiaboy2 üzenetére (2026. 06. 26. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyalás a fétisem! Punci és popsinyalást vállalok akár szex közben, vagy akár viszonzás nélkül is.
Július 3. Péntek estére 2 pasi keres csajt, hölgyet esetleg párt.
Irj és érezzük jól magunkat. - a helyszínt biztosítani tudjuk!
Irj és érezzük jól magunkat. - a helyszínt biztosítani tudjuk!
Ha egy picit több is megmozgatja a fantáziátokat:
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg
Sziasztok! Június 28-30 között szívesen vendégül látnék egy párt vagy lányt Budapesten. A megfelelő hűsítésről egy medence gondoskodna ebben a kánikulában
Szép reggelt…. Még mindig keresem a “sztárpárt”
(Ez egy válasz Dani37 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 07:07
(Ez egy válasz Dani37 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,szép reggelt
Szívesen csatlakoznék,nemdohányzó,igényes párhoz.
186/90 volnék,sportos,igényes test, valós 20/6os szép intimmel.
Helyem van a belvárosban (VII.ker),de autóm is akad
Privát üzenetben várnám a megkereséseket
Dani
Szívesen csatlakoznék,nemdohányzó,igényes párhoz.
186/90 volnék,sportos,igényes test, valós 20/6os szép intimmel.
Helyem van a belvárosban (VII.ker),de autóm is akad
Privát üzenetben várnám a megkereséseket
Dani
Túrkeve környékén csatlakoznék párhoz a hölgy örömére!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!

tarloka

jozso03