Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Párokhoz csatlakoznák heteró alapon ,vagy 2 hölgy szeretkezèsèt meglesném.
Sziasztok !! Monor környéken hölgyel illetve párral ismerkednek !! 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok!
Pàr baràtja lennék. Tali akàr vasàrnap este. Helyem van.
Pàr baràtja lennék. Tali akàr vasàrnap este. Helyem van.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Sziasztok !! Monor környéken hölgyel illetve párral ismerkednek !! 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok, párhoz csatlakoznék hétvégén. Békésmegye és környéke
Párt keresnék, akiket végignézhetnék szex közben. Csak néző lennék. Anyagi támogatással!
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Nyitni szándékozó lánnyal, nővel, párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok
Balaton északi partján párhoz csatlakoznék
Balaton északi partján párhoz csatlakoznék
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy kényeztetést!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Gyöngyösön ma esetleg pár, aki pasit fogadna?
Sziasztok 50 es jó-sármos pasi vagyok Párhoz csatlakoznék ,,,intelligens és figyelmes. szép szerszámmal. Napközben mindkét fél Örömére de a Hölgy lenne Középpontban ! Balaton északi oldalán és Veszprém térségében. Nem levelezgetek Telefon !
Szombat este párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Ma este valaki vagy valakik Budapest - Hatvan útvonal és környékén?? 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális, jó farkú,pasi vagyok.
Sziasztok Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben.

tarloka

a40ts
Laura Biggs