Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Dunavarsány dunaparti nyaralómban fogadnék nudi lehetőséggel nőket, párokat! Huncutkodni lehet, klimatizált helyíségben de akár a kerti medencében is
Szívesen csatlakoznék párhoz Tapolca Badacsony környékén.Átlagos soprtos vagyok idősebb korosztály is érdekelne.
Sziasztok ma párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk Zala Somogy megyèbem
sziasztok
mi két 40es sportos potens igényes hetero barát vagyunk balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látnánk hölgyet párt akár több napra is élvezhetnénk az életet írjatok ránk bátran privátban
mi két 40es sportos potens igényes hetero barát vagyunk balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látnánk hölgyet párt akár több napra is élvezhetnénk az életet írjatok ránk bátran privátban
Benne vagyok
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (tegnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:42
Sziasztok! Jövő héten 15.-étől Jesolóban nyaralunk. Párokkal, vagy igényes, normális pasikkal szívesen kalandoznánk kicsit. Ha van szintén ott nyaraló pár, pasi, akik benne lennének izgi játékokba, akkor írjatok!
Benne vagyok
(Ez egy válasz LivingForTheMoment üzenetére (tegnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:56
40-es, normális, szex szerető budapesti pár keres ma estére 39 éves korig bezárólag tényleg nagy farkú és kitartó, odaadó férfit. Bánj úgy a feleségemmel, mintha a párod lenne ez a kérés! Kép és infó az adatlapunkon. Nem írogatni, hanem szexelni szerenénk.
Hali.
Normálisan írtam privatba. Nem kell oktatni ,. azt írtatok hogy pasikat is kerestek.
Nem az van ide írva?? (Ez egy válasz Elvezeteket.2.0 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Normálisan írtam privatba. Nem kell oktatni ,. azt írtatok hogy pasikat is kerestek.
Nem az van ide írva?? (Ez egy válasz Elvezeteket.2.0 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sportos normális pasikat keresünk kellemes időtöltésre
Sportos normális pasikat keresünk kellemes időtöltésre
A hétvégén Pilisvörösváron a nyaralómban szívesen látnák vendégül hölgyet vagy párt.
Írj ha jól esne egy kis kikapcsolódás!
Írj ha jól esne egy kis kikapcsolódás!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Párok hölgy tagjának ajánlok kényeztető masszírozást az igényei szerint!@@
40-es, normális, szex szerető budapesti pár keres ma estére 39 éves korig bezárólag tényleg nagy farkú és kitartó, odaadó férfit. Bánj úgy a feleségemmel, mintha a párod lenne ez a kérés! Kép és infó az adatlapunkon. Nem írogatni, hanem szexelni szerenénk.
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki benne lenne egy autos kalandba?
Van itt szabolcsi pár aki benne lenne egy autos kalandba?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Főleg kis mellű hölgy lenne az ideális... Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Jászberény–Nagykáta környékéről keresek társaságot Ha magadra ismertél, várom a privátod!
Nem független férfiként keresek párokat szegeden tabumentes szexkapcsolatra
Kedves párral barátkoznék, kikkel néhe összejöhetnénk, s orálmániámat kiélhetném, éljen a kéj

tarloka

redpunci
Rachel Evans