Pécsi párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére!! Írjatok rám!
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Szombat vagy vasárnap estére keresünk egy pasit (max 40 éves korig) hármas sexhez a hölgy örömére
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Csinos hölgyeknek, pároknak szívesen csinálok tributot...!
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk.
Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk.
Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Szabolcsban párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetese céljából!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Jó napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Amennyiben elolvastad és szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm a figyelmet.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Amennyiben elolvastad és szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok! Siófok, déli-part vonzáskörzetében keresek ma estére hölgyet,párt. Kukkolás,maszti vagy akár több is ha megvan a közös szimpátia.
Sziasztok! Kölcsönös szimpátia alapon, szívesen csatlakoznék párhoz vagy fogadnék párt most szerda és vasárnap között. Ápolt, jófej, egészséges férfi vagyok! Hármasban van tapasztalatom!
Írjatok, ha egy jó hangulatú, élvezetes hármasra vágytok! Talán egymást keressük
Írjatok, ha egy jó hangulatú, élvezetes hármasra vágytok! Talán egymást keressük
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén.Ésszerű táv nem gond.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Pàrhoz beszàllnék az adatlapon szerint. Akàr màr mostantól..
Pàrhoz beszàllnék az adatlapon szerint. Akàr màr mostantól..
Sziasztok
Mai nap csatlakoznék párhoz
Utazni tudok,nyitott vagyok és diszkrét
30F
Mai nap csatlakoznék párhoz
Utazni tudok,nyitott vagyok és diszkrét
30F
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Sziasztok! 26 éves vagyok fejérmegyébe keresek szexpartnert a héten! Küldök képet is ha kell nincs mit rejtegetni!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és mai napra berényi nudista strandra vagy hasonlóra keresünk embereket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

tarloka