Adatlapunk szerint keresünk ma este 21 órára férfit ! Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Bp 14.ker Pár, ki meglátogatna? Imádnám a kéjetek
Esztergom Szentendre között keresek párt vagy lányt.
Sziasztok!
Péntek, szombat Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely ma megoldható.
Írjatok
Péntek, szombat Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely ma megoldható.
Írjatok
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám
Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok.
Gruppen partyra keresünk mèg pasikat holnap estère. Helyünk Pècs mellett lessz
Gruppen partyra keresünk mèg pasikat holnap estère. Helyünk Pècs mellett lessz
Miskolc-Eger környékén ismerkednék.
Párt keresek ma estére cuckold-hármas játékokra...utazni fogadni tudok, nem dohányzó 37 éves sportoló!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok
Holnap esti spontán találkozóra keresek VALÓS párt…
Moto
Holnap esti spontán találkozóra keresek VALÓS párt…
Moto
Sziasztok! Holnap estère keresnèk bi pàrt . Vagy olyan párt ahol a feleség,vagy baràtnö elöt kènyeztetném fèrjét vagy baratját. 3 gabajodsra. Ceglèden van helyem.50 éves bi pasi vagyok. Kor nem számit!!!! üdv
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Bi dolgok után érdeklödő pár esetleg,aki pasit keres?
Mai napon Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok, extra méretű pasiként(22cm)adatlapom alapján keresek biszex párt!
Sziasztok! Nyiregyi férfi keresne Szabolcs környéki Házaspárt akár kezdőket a hölgy örömére esetleg egy kis masszázst is szívesen a hölgynek! Kölcsönös diszkrécioval
Januárban megyünk a Shirázba két napra! Egy pasit keresünk aki ott beszállna harmadiknak, csak sexre! De csak max 35 éveset, és vékony nem szőrös pasi személyében! És ami a legfontosabb és ez az egyik leglényegesebb, hogy a farokból a méret az nagy legyen , vastag és minimum 22cm hosszú! Ugyanis vettünk egy farok köppenyt amit most használunk és az ekkora! Nagyon bejön ez a méret! És ezt lenne jó átélni egy hús vér farokkal! Tehát csak ott csak sex csak nagy farok!
Izsák, Szabadszállás... lányt, fiút, párt keresek alkalmi vagy tartós kapcsolatra. Sármos bisex passzív jópasi vagyok. 45.180.88. Privát keress
Szisztok! Intelligens, valós pár házibarátja lennék.Privátban.Köszi!

tarloka

Erica