Pár vagyunk hetero néger fiút keresünk vagy nagy faszú fiút
Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába.
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába.

/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
30 éves pasikent keresek párokat vagy csajszit !
22cm és jó vastag a farkam, Kamagra van, ha arra vágysz,hogy a nőd jól megdugjak! Írj privát. , Budapesten helyen van, de utazni is tudok
22cm és jó vastag a farkam, Kamagra van, ha arra vágysz,hogy a nőd jól megdugjak! Írj privát. , Budapesten helyen van, de utazni is tudok
Sziasztok! 28 éves férfiként keresnék partnert(nő/párok) a jövő hét elejére Balaton környékén. Siófokon töltöm a hét nagy részét , és kevés esélyt làtok rá, de hátha pont itt találom meg azt az igényes partnert, akivel feldobhatjuk egymás szürke hétköznapjait.
Elèg magas vagyok(190 felett ), átlagos alkattal , pleasure dom tendenciákkal. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, privátban szívesen részletezem.

Péntek du ra BP partnert keresünk Akár esti DL látogatáshoz
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
sziasztok! ma pár pestmegyeben?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok,
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Keresek egy együtt élő, budapesti hetero házaspárt.
Kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszútávon gondolkodó, állandó partnert kereső párost keresek.
Kizárólag a kedves háziasszony örömére.
Kezdetben mondjuk egy négykezes masszázs a bájos feleség részére, csakis a férj együttműködésével.
Korrekt, diszkrét, értelmiségi hetero férfi vagyok.
Kapcsoolat felvétel privát üzenetben, köszönöm
Igényes magányos férfi pár házibarátja lenne hosszú távon. Mindent is..
Sziasztok! Állandó Férfi Partnert keresünk! Az ideális jelölt: 40-50 közötti, sportos, arc-és intim borotvált,18 cm körüli mérete van és 80-90 kiló környékén van. Nos,uraim? Privát üzenetet várunk!!!
Ma este Budapest és környékén párokat hallgatnék, néznek szex közben, illetve ha szeretnék csatlakozok is!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat van.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok.
41 éves fiatalos sportos jófej srác vagyok az átlagnál nagyobb intimmel.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is.
Szívesen találkoznék vékony kifejezetten kis cicis kis popsis lánnyal, illetve ilyen hölgytagú párral.
Helyem is van egy tóparti háznál de utazni is tudok, ésszerű kereteken belül.
( Esztergom +80km )
Diszkréció adott ès elvárt.
41 éves fiatalos sportos jófej srác vagyok az átlagnál nagyobb intimmel.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is.
Szívesen találkoznék vékony kifejezetten kis cicis kis popsis lánnyal, illetve ilyen hölgytagú párral.
Helyem is van egy tóparti háznál de utazni is tudok, ésszerű kereteken belül.
( Esztergom +80km )
Diszkréció adott ès elvárt.
Nyiregyi férfi szívesen akár masszirozna anyagitol mentesen párokat Nyiregyen
Utazni tudó helyes izmos pasi van a hosszú hétvégére?
Mai nap este Székesfehérvár környékén találkoznánk egy normális fiúval.