Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 eves lehet a parnerünk

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok! Győrben és környékén ismerkednék párokkal. Cowalter Abda Gönyu Harcsás helyeken járok
Sziasztok! Győrben és környékén ismerkednék párokkal. Cowalter Abda Gönyu Harcsás helyeken járok
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (ma 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten párokat kukkolnék, néznék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk szimpátia esetén!
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke.
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?

Moto
meg tudom erősíteni. sajnos kamuprofil
(Ez egy válasz Morcos1990 üzenetére (ma 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:02

Sajnos Kamusok. 6 napja próbálok beszélni vele. Viberen 2 napig hébe hóba írt azóta semmi. Komolytalanok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sajnos Kamusok. 6 napja próbálok beszélni vele. Viberen 2 napig hébe hóba írt azóta semmi. Komolytalanok.
(Ez egy válasz Dani_Laura üzenetére (ma 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:42

sziasztok! Barátnőm örömére keresünk nagy intimmel rendelkező férfit!
20 évesek vagyunk írj privátban és elküldöm az elérhetőséget, barátnőm 163cm/78kg
Minnél nagyobb intimű férfit keresünk. Max 35 éves korig
20 évesek vagyunk írj privátban és elküldöm az elérhetőséget, barátnőm 163cm/78kg
...nincs sok minden az adatlapjukon... de az elérhetőségük pont ki van írva... te melyik filmet nézed?
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sportos, fiatalos , igényes pasi vagyok! Párokkal , lányokkal kalandoznék!
Diszkréció adott és elvárt!
Sportos, fiatalos , igényes pasi vagyok! Párokkal , lányokkal kalandoznék!
Diszkréció adott és elvárt!
Szia irj elérhetőseget
(Ez egy válasz Dani_Laura üzenetére (ma 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ma este párt keresek a Tisza tó körűl hármas cuckoldra.Magas sportos testalkatú férfi vagyok nagy intimmel
Budapesten párokat kukkolnék, néznék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk szimpátia esetén!
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke. Olyanok írjanak, akik mernek és akarnak is találkozni!
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke. Olyanok írjanak, akik mernek és akarnak is találkozni!
Sziasztok!
Volt már szerencsém több alkalommal is párokhoz csatlakozni. Nyitott, jófej párral szívesen ismerkednék újra. Szép napot!
Volt már szerencsém több alkalommal is párokhoz csatlakozni. Nyitott, jófej párral szívesen ismerkednék újra. Szép napot!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék. Kecskemét és kkr
Le maradt: csak olyat keresnénk aki fogadni is tudna.
(Ez egy válasz Dani_Laura üzenetére (ma 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:42

sziasztok! Barátnőm örömére keresünk nagy intimmel rendelkező férfit!