Sziasztok! Írtam
(Ez egy válasz Házaspár99 üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:27

Hármashoz keresünk pasit 30-45éves korig, diszkrét, igényes,kizárólag a hölgy örömére!Csak heteró! parosan3@gmail.hu
Miskolc-Eger környékén!
Hármashoz keresünk pasit 30-45éves korig, diszkrét, igényes,kizárólag a hölgy örömére!Csak heteró! parosan3@gmail.hu
Sziasztok!
Holnap Lentiben a Balanceban ismerkednék lánnyal vagy párral (hetero!).
Holnap Lentiben a Balanceban ismerkednék lánnyal vagy párral (hetero!).
Sziasztok MA este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
sziasztok vannak e erre fele olyan pasik akiket izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszklet lenni!
Sziasztok! Ma este esetleg még volna pár, akik kalandoznának velem?
Házibarát lennék párnak hosszú távon. Harmadik aki segít nektek.
Sziasztok Baranya megyében keresek Párt szívesen csatlakoznék kot alkat nem számit utazni tudok Bármikor!!

Sziasztok
MA délután kellemes találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA délután kellemes találkozóra VALÓS pár?

Moto
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Akár aatlapom szerint is

Fiatal pár keres harmadiknak pasit, hetero alapon insta: k.felix1992
Hali! Instán rám írsz? k.felix1992
(Ez egy válasz szomoru szamuraj üzenetére (2025. 05. 03. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 03. szombat 14:31

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Pár ma délelött egy kaland Veszprém -Ajka vonalon?
Párokhoz csatlakoznék

Amatör masször hölgyet maszírozna kortól,alkattól függetlenül. (a végén happy finish ha szeretnéd) Távolság nem probléma ésszerü kereteken belül.
Üdv..a sok meleg mellett van itt értelmes pár vagy hölgy ?