Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Pár ágyamba?

Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàrhoz beszàllnék.
Kellemes, diszkrét pàrhoz beszàllnék.
45éves 190cm magas nagyfarkú férfi párt keres cuckold kapcsolatra
Pár ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy magas izmos pasi méretes szerszámmal?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Pénteken napközben nőt kényeztetnék a valóban átlag feletti cerkámmal !
Csak heteró alapon!
Csak Budapest!
Pénteken napközben nőt kényeztetnék a valóban átlag feletti cerkámmal !
Csak heteró alapon!
Csak Budapest!
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok
Ma estére is keresünk egy fiatal sracot! Priviben írj!
Ma estére is keresünk egy fiatal sracot! Priviben írj!
Sziasztok! 22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.

Sziasztok!
Nagyméretű, helyes, magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék ma estére párhoz. Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Nagyméretű, helyes, magas srác vagyok. Szívesen csatlakoznék ma estére párhoz. Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Sziasztok.
Borsod, heves megyékben.
Szívesen ismerkednek párokkal
Borsod, heves megyékben.
Szívesen ismerkednek párokkal
párhoz csatlakoznék

Sziasztok!
Hétfő hajnalra keresünk egy helyes,az sem baj
ha vastag farkú pasit!
Buli utánra,after
Csak hetero ápolt pasi érdekel!
Fényképed legyen
Hétfő hajnalra keresünk egy helyes,az sem baj
ha vastag farkú pasit!
Buli utánra,after

Csak hetero ápolt pasi érdekel!
Fényképed legyen

Dunaujváros és környékén két pasi keresne ma este hölgyet, vagy párt. Hrlyünk lenne, és az utazás sem gond ésszerű távolságra.
kizárólag hellyel rendelkező pasi, aki ápolt, diszkrét esetleg beszállhat, a hölgy dönt elsősorban, válaszokat kizárólag priviben. ( Nyíregyháza )
Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel. Helyem van, óbudán.
Fiatal(abb) párral ismerkednék. Bp és pest megye.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6