Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Győr
Miskolc Kazincbarcika Edelény környékén keresünk pàrként igényes komoly barátkozni vágyó fiút....
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Szívesen csak csatlakozom tartós érdekel
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok Ma estére keresek Párt Baranya megyében akár autos kalandra is Utazni tudok részemröl nincs akadály!

Sziasztok!
Párral találkoznék ma este, hely adott vagy utazni is tudok.
Párral találkoznék ma este, hely adott vagy utazni is tudok.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon, a hölgy örömére. Heves megye és környező megyékben.
Tolna megye szex fiúk?
sziasztok fiatal izmos 21 srácként keresnék párt mára hármashoz hetero alapon budapest környékén
Sziasztok
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten
Párokhoz csatlakoznék,akár rendszeresen! Enyhe bi dolgkra kíváncsian reagálok,benne vagyok!
Sziasztok. Gyulai fürdőben ismerkednénk 40 év alatti potens, borotvált farkú ápolt diszkrét pasikkal. Kölcsönös szimpátia esetén szex is lehet.
.mi most 3bi pasi egy bi csaj vagyunk Csepelen gyere
(Ez egy válasz sportos01 üzenetére (tegnap 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Párhoz csatlakoznék

Sziasztok!
Normális, hetero pasit keresünk hosszabb távra max 35 éves korig
Normális, hetero pasit keresünk hosszabb távra max 35 éves korig

Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén
Sziasztok . Jövö heti hosszű hétvégére keresünk normális heteró férfit az adatlapunkon leírtak szerint csak a nő részére . bi pasi . dohányos és öreg kizárva , DE HIDD EL HA EGYMÁST KERESSÜK MINDENKI MEG LESZ ELÉGEDVE ÉS KI LESZ ELÉGÜLVE.