Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
30 körüli potens, izmos , helyel rendelkező pasit keresünk a hölgy tagunknak .
30 körüli potens, izmos , helyel rendelkező pasit keresünk a hölgy tagunknak .
Sziasztok ma estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Nagy intim méretű 27-47 éves, normális, átlagos vagy sportos pasit keresünk nem azonnalra. 3asra, nem cuckoldra. Olyat aki szereti is a 3ast, nem csak muszajbol mert nincs csaj. Esetleg keresünk párhoz csatlakozni vágyó nőt is. Üzenetben írj
Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.Holnap azaz Nov 3 hétfőn reggeltől Győr és környékéről felhasználható vagyok pároknak. Írjatok Győr és +40 km nem gond
Szia, te kis kiéhezett felizgult kemény és méretes faszra vágyó kéjtöl nedves punci tulajdonos!!! Én vagyok az a 180 cm magas, 90 kilós, fehér bőrű, jóképű, izmos Pécsi pasi, aki tüsi hajjal és barna szemmel bámul rád, miközben a rendkívül potens, szép vastag farkam 16/5 már ágaskodik a gondolatára, hogy mit művelnék veled. Imádom a puncikat, mint egy őrült szex függő – nyalogatni, szopni, harapni azt a nedves, duzzadt lyukat órákon át, amíg könyörögsz, hogy hagyjam abba, de én csak mélyebbre tolom a nyelvem, és addig nyalok, amíg a punci spricceltetése el nem áztatja az egész ágyat, mint egy gejzír! Utána jön a nagy punci baszás: bedugom a kemény faszomat a szűk, forró lyukadba, és döngetem, mint egy vadállat, előre-hátra, mélyen, durván, amíg ordítasz a gyönyörtől!. De ne gondold, hogy ennyivel megúszod – imádom a popsi dugást is, belecsúsztatom a spermával teli duzzadt kemény vastag farkamata szűk seggedbe,és baszlak hátulról, miközben a puncidat ujjazom, hogy dupla élvezetet kapj, és újra spriccelj, mint egy kurva! Ha egy igazi punciimádó perverzre vágysz, aki nem áll meg, amíg ki nem facsar belőled mindent, akkor írj, és én elviszlek a mocskos mennyországba, Pécsről egyenesen a pinádba!
Szia, te kis kiéhezett felizgult kemény és méretes faszra
Olyan párt keresek ahol a nőt jó hosszasan és alaposan nyalhatnam ki és szívesen kipróbálnám ha felcsatolhatóssal magaévà tenne én 34 f írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Sziasztok. Bács-Kiskun megyei párral ismerkednék. 26 éves ápolt pasi vagyok. Többesben van már tapasztalatom. Átlagos testalkattal.
Sziasztok. Ma délután Győr-Tihany útvonalon Párhoz csatlakoznék.
sziasztok mára keresnék párt hármas szexre 21 éves fiatal srác vagyok izmos kidolgozott testell nagy libidoval képet küldök emailen akit érdekel de máshol is lehet velem komunikálni teljesen hiteles és megbizhato vagyok
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Baranyában squirt kedvelő lány? Kipróbálnád a spriccelést?
Sziasztok!Ma este keresek párt vagy bi pasit!Helyem van Zirc környékén!Írjatok
Sziasztok! Ma estére keresek egy párt akik szívesen látnának maguk között egy 37 éves normális, igényes srácot!
Sziasztok
Ma délután vagy estére keresnék egy hölgyet vagy párt Budapesten akivel/akikkel kikapcsolhatnánk egy kicsit a sex adta lehetőségekben. Én egy 30 éves swinger világában már tapsztalt masszőr srác vagyok. Privát üzenetben vagy gmail chaten:nagyerik400@gmail.com címen elérhető vagyok.
Ma délután vagy estére keresnék egy hölgyet vagy párt Budapesten akivel/akikkel kikapcsolhatnánk egy kicsit a sex adta lehetőségekben. Én egy 30 éves swinger világában már tapsztalt masszőr srác vagyok. Privát üzenetben vagy gmail chaten:nagyerik400@gmail.com címen elérhető vagyok.
Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok. Ma Kecskeméten közös program?

tarloka