A meztelen punci az állandó borotválástól tényleg kipattogzik, ami nem éppen szívderítő látvány.
Inkább akkor már maradjon rajt egy gondozott szőrpamacs.
Inkább akkor már maradjon rajt egy gondozott szőrpamacs.
Csupasz, csak az :) ja, es nem pattogzik ki.. legalbbis tobb mint egy eve egyutt vagyok a bnommel.... es mindig csupasz volt, de soha nem pattogzott ki.. :)
Volt egy ismerősöm, aki egyszer arról mesélt, hogy azért nem jött össze egy nővel(sic!) mert csupasz volt a puncija és ez őt lelohasztotta.
Tanulság: Mind jó valakinek. Én pl. az összeset szeretem. Tényleg! (Ez egy válasz FAgent üzenetére (2006. 01. 27. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 27. péntek 15:06
Tanulság: Mind jó valakinek. Én pl. az összeset szeretem. Tényleg! (Ez egy válasz FAgent üzenetére (2006. 01. 27. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Csupasz, csak az :) ja, es nem pattogzik ki.. legalbbis tobb mint egy eve egyutt vagyok a bnommel.... es mindig csupasz volt, de soha nem pattogzott ki.. :)
Lányok, ti hogy szeretitek?
Csupasz punci!!!Hmmm...,erre szavazok.
Eredeti paradicsombeli formájában,mikor még nem volt szemérem,nem kellet minek eltakarnia.Igen csupasz punci!, esetleg fölötte egy kis "leszállópályával".Egy kis tetkó, piercing, már csak hab a tortán.
Eredeti paradicsombeli formájában,mikor még nem volt szemérem,nem kellet minek eltakarnia.Igen csupasz punci!, esetleg fölötte egy kis "leszállópályával".Egy kis tetkó, piercing, már csak hab a tortán.

Én csupipunci párti vagyok...de ha egy alkalmi szexre összeszedett nőnél szőrt találnék sem dobnám ki az ágyból:-)
Nem mondtam..csak annyit, hogy HA!!!
azthiszem egyezik a véleményünk, én sem szeretem ha szőrös, egyik félnél sem, a látványa sem tetszetős /a számomra legalábbis/.
Neked meg kéne alapítanod a Csupaszpunciba csupaszfarok baráti kört:-)
Aki még nem próbálta a Csupaszpunciba csupaszfarok felállást az nem tudja hogy milyen tök jó így érezni a másikat
Sziasztok
Szerintem a csupasz farok és a csupasz punci (max rávezető csík)felállás a legjobb...
Higiénikusabb és gusztább is!
Szerintem a csupasz farok és a csupasz punci (max rávezető csík)felállás a legjobb...
Higiénikusabb és gusztább is!
Hol lehet csatlakozni a párthoz?
Mert én is a csupaszpunci nagy rajongója vagyok!
Bár egy kis frizu azért nem zavar!
CSUPASZPUNCI FOREVER! ! ! !
Mert én is a csupaszpunci nagy rajongója vagyok!
Bár egy kis frizu azért nem zavar!
CSUPASZPUNCI FOREVER! ! ! !

Csatlakoznék én is. :)
Csupasz punci, csupasz farok.
Csupasz punci, csupasz farok.
Nincs annál kellemetlenebb, ha a számba kerül egy kis punciszőr. Szerencsére ez ritka. már csak ezért is éljen a párt. CSPCSF. Szerintem kérjünk állami támogatást és vegyünk rajta borotvákat. nagyobb agitáló rendezvényeken (pl. Sziget)osztogatnánk és segítenénk használni.
Csakis a csupasz punci a legjobb!

Naphosszat nyalnám ezeket a puncikat!!!