ennyi támogatóval esélyünk lenne a tavaszi választásokon
Én is itt vagyok!
Csupaszok klubja? Nem rosz otlet!

természetesen mintás csupasz

jaja, csak legyen...
van!!!!:)
naked......
Szerintem manapság már nagyon ciki a szőrös punci. Nekem a teljesen csupasz tetszik a legjobban!
Nekem mind 1-milyen fazonú,nem nézegetem-dugom!
Sztm nem ciki a szőrös punci! Nekem mind tetszik, amelyik ápolt.
Amelyik pedig, olyan szőrös, mint az őserdő - bár nem tehet róla a gazdája - azt szőrteleníteni sem könnyű (lehetetlen). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 21:02
Amelyik pedig, olyan szőrös, mint az őserdő - bár nem tehet róla a gazdája - azt szőrteleníteni sem könnyű (lehetetlen). (Ez egy válasz Tibcsi31 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem manapság már nagyon ciki a szőrös punci. Nekem a teljesen csupasz tetszik a legjobban!

Szerintem alul mindenféleképpen legyen sima felül lehet rajta egy kis minta vagy tök kopasz. Az őserdős típus nekem nagyon nem jön be
A szőrös punci ciki, de a csupaszt meg szerintem meg lehet unni. A páromat nehezen vettem rá a csupaszra, most meg nem tudom eléri, hogy legalább egy csíkot hagyjon meg.
Csupasz legyen. Nem szeretek szőrt nyalni. :-P
Sima, 1 kis csíkkal!!!
teljesen mindeggy kopasz vagy szőrős csak punci legyen

fazonigazitott
Csupasz, az az igazi. Higénikus és szép. Max felül egy kis fazon.
De a teljesen csuasz meg egy idő után tényleg unalmas :) Egy kis csik simán maradhat felül :)
Én is a csupaszra szavazok!!