Én nagyon szeretem, ha szőrös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 14:54
Törölt felhasználó (4509092)

enyém szórós és így szeretem
Tegnap nyirtam kopaszra a kis csigabigát. Sokkal jobb igy nyalakodni, hajtogatni a levelecskéit.
Szerintem az a szexi, ha egy nőnek szőrös a pinája!
A kopasz vagy a fazonos! Nyami nyali! A tiedet szívesen!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 07. 03. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 19:00

Tegnap nyirtam kopaszra a kis csigabigát. Sokkal jobb igy nyalakodni, hajtogatni a levelecskéit.
Fazonosan az igazi
Azt gondoltam hogy lesz hideg-meleg a véleményemre
...amúgy tehetnél fel képet a "szőröskédről" had gyönyörködjünk benne mi "elvetemült" szöröspunci rajongók
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 13:11

Törölt felhasználó (4069062)

Na erre kapsz hideget, meleget! Hogy képzeled, hogy gusztusos baszni egy szőrös puncit, még ha nem őserdő is!)
így van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 03. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 14:13

Lehetne ezen vitatkozni, mi gusztustalan és mi nem! Miért kellene telemenni szőrrel? Én mély torkozom és nincs semmi akadálya ha szőrös a barátom farka!)).
Nàlunk most csupi,de volt már minden féle

Én borotválom, általában heti kétszer. Van, hogy kimarad egy-egy alkalom olyankor kicsit mindenhol szőrös leszek. Ha teljesen természetes lenne engem zavarna a szőr, jobban szeretem ha nincs vagy rövid csak.
Hát nem! Azt az látja aki használja)). Ha egy nő úgy tartja szőrös puncit ad egy pasinak, annak tudnia kell vele bánni! Nem gusztustalannak tartani!! Azt is lehet kényeztetni, de lehet tanulni kell hogy hogy is???)
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 08:46

Azt gondoltam hogy lesz hideg-meleg a véleményemre
...amúgy tehetnél fel képet a "szőröskédről" had gyönyörködjünk benne mi "elvetemült" szöröspunci rajongók

Sziasztok!
Imádom a szőrös puncit de mértékkel nem az őserdőt, én vagy csupaszra borotválom a faszom vagy enyhén szőrösre hagyom.
Imádom a szőrös puncit de mértékkel nem az őserdőt, én vagy csupaszra borotválom a faszom vagy enyhén szőrösre hagyom.
A kérdésfeltevés a rossz egyébként. Helyesen: Természetes, mintás ÉS szoros punci. Mindegy milyen csak legyen.

Dobtam már ki nőt, mert kopasz volt a picsája...
Nálad a piros pont....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 13:56

Hát nem! Azt az látja aki használja)). Ha egy nő úgy tartja szőrös puncit ad egy pasinak, annak tudnia kell vele bánni! Nem gusztustalannak tartani!! Azt is lehet kényeztetni, de lehet tanulni kell hogy hogy is???)

Törölt felhasználó (4304862)

Dobtam már ki nőt, mert kopasz volt a picsája...
Egy rovid tortenet...
Volt egyszer egy lany aki nagyon csinos,nevezzuk Pokahontasznak,nem masert de ugy is nezett ki,kivantam ot mind allat,de eljott a nap amikor mindketten raertunk es a vetkoztetes kozben az ici-pici tangabol messze kilogott a dzsungel.....a kedv elmult es a szeksz elmaradt!
Ennyit a bundarol!!!
Volt egyszer egy lany aki nagyon csinos,nevezzuk Pokahontasznak,nem masert de ugy is nezett ki,kivantam ot mind allat,de eljott a nap amikor mindketten raertunk es a vetkoztetes kozben az ici-pici tangabol messze kilogott a dzsungel.....a kedv elmult es a szeksz elmaradt!
Ennyit a bundarol!!!
Ismerős az érzés ...
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 05. hétfő 07:18

Egy rovid tortenet...
Ennyit a bundarol!!!
Ennyit a bundarol!!!
Feltételezem azért az ismerkedéskor a férfiak nem azzal kezdik milyen a puncid szőrös, vagy nem?) Mert ha az akkor viszlát!! Vagy épp a másik véglet, ha épp nem az akkor is viszlát!
Egy Györi szörös 40 es hmmm