Áthoztam ide ezt a punci szőrtelenítéssel foglalkozó kérdést, ill. kérést:
(Punciszőrtelenítés | Nyitotta: P-masterTM (2007.06.22 01:39) TÖRLÉSRE JELÖLVE!
-----------------------------------------------------------------------------------
P-masterTM #1 | ma 01:39
Sziasztok skacok!
Azért nyitom ezt a topicot, mert a barinőmet próbálom rvenni, hogy borotválja a punciját(vagy formára, vagy csupaszra, mindegy), csak az a gond, hogy nem tudja, hogyan is álljon neki. Várom a tancsáokat, tapasztalatokat, főként hölgyektől, vagy ebben tapasztalt uraktól
Ezer köszönet skacok!
-----------------------------------------------
LFA #2 | ma 08:03
Barátnőm rendszeresen borotválja, annyi a lényeg, hogy óvatosan, nem agyonhasznált pengével csinálja. És tudom ajánlani, hogy az egyik nagy borotvagél gyártó bőrnyugtató (calming) zseléjét használja, az nagyon megkönnyíti a dolgot és nem fog utána kipattogni.
-----------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok skacok!
Azért nyitom ezt a topicot, mert a barinőmet próbálom rvenni, hogy borotválja a punciját(vagy formára, vagy csupaszra, mindegy), csak az a gond, hogy nem tudja, hogyan is álljon neki. Várom a tancsáokat, tapasztalatokat, főként hölgyektől, vagy ebben tapasztalt uraktól
Ezer köszönet skacok!
Barátnőm rendszeresen borotválja, annyi a lényeg, hogy óvatosan, nem agyonhasznált pengével csinálja. És tudom ajánlani, hogy az egyik nagy borotvagél gyártó bőrnyugtató (calming) zseléjét használja, az nagyon megkönnyíti a dolgot és nem fog utána kipattogni.
A két vagy három pengés borotva a legjobb, attól sima lesz. Sokkal kényelmesebb, higénikusabb a borotvált punci. Én testápolót használok utána, és nem pattogok ki.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:17

Áthoztam ide ezt a punci szőrtelenítéssel foglalkozó kérdést, ill. kérést:
Sziasztok skacok!
Ezer köszönet skacok!
Sziasztok skacok!
Ezer köszönet skacok!
Csupasz,vagy fazonra igazítva. Lehet mindíg más "minta" is.
Én magam is jobban szeretem, ha a pasim úgy kényeztet, hogy csupasz vagyok.Bár őt nem zavarja, ha szőrös, de engem igen. Szeretem simogatni magam amikor csupasz....

Egy izgalmas "minta" is feldobhatja, de csupaszon is nagyon izgató! Én a "dzsungelt" nem kedvelem...
mintas vagy csupasz mindegyik fincsi....de nagyon kedvelem a bozotost is(apolva)
Szőrös punci a legjobb....termeszetes
A teljesen csupasz a legszebb! Sajnos a nejem ritkán borotválja le, pedig tudja, hogy imádom
Na én meg kicsit fordítva vagyok.
Korábban könyörögtem a csupaszért, néha leborotválta, most ugyanúgy könyörgök a szőrösért, de ugye ez nem 5 perc mire megvalósul, és már zavarja is. :(
Megoldás lenne: 3 nő: egyik csupasz, másiknak mintás, a harmadiknak majdnem természetes, csak éppen kiigazítva.
Korábban könyörögtem a csupaszért, néha leborotválta, most ugyanúgy könyörgök a szőrösért, de ugye ez nem 5 perc mire megvalósul, és már zavarja is. :(
Megoldás lenne: 3 nő: egyik csupasz, másiknak mintás, a harmadiknak majdnem természetes, csak éppen kiigazítva.
én meg liginkább annak örülnék, ha véglegesen szőrtelenítené a punciját! Akkor nem kell könyörögni, hogy bortoválja, vagy bortválhassam meg, nem lenne borosta se, csak a finom selymes punci
Ősbozontnál nincs lohasztóbb, ott a higiénia is elvész...
Az a lényeg, hogy gondozva legyen, ezen belül a csupasz legalább úgy fel tud izgatni, mint egy dekoratív fazon...
Az a lényeg, hogy gondozva legyen, ezen belül a csupasz legalább úgy fel tud izgatni, mint egy dekoratív fazon...
A nejemmel időnként depiláltuk, de aztán borostás lett, majd kinőtt a szőr körülötte, nem győztem köpködni időnként, aztán a napokban fodrásznál volt frizurát csináltatni, régi ismerőse fodrászhölgy és végül körülgyantáztatta a punciját, a popsiját meg teljesen. Bikinivonallal kezdték, aztán ez lett belőle, fönt van egy szőrzet, de a punci körül semmi és a környéken sincs. Nem győzöm élvezni, hamvas, sikamlós, mint egy kagyló húsa. Vagy inkább egy igazi punci húsa. Gyönyörű. Élvezet nyalni, dUgni, minden.
És hogy élvezte a gyantázást??
Ááááá
Ááááá
a cspasz puncinak nincs párja
Sziasztok !
Ez egy buta és jelentéktelen téma !!!
Üdv.
Ez egy buta és jelentéktelen téma !!!
Üdv.
Acsupasz punci a király!
a kopasz punci a legjob nem kell szört köpködi nem akad a fogak közé a borotválatlan szörös undorito minntha a csaj valami bokrot hordana a bigyijába
Nos hölgyeim és uraim szerintem DrSenki2 adta meg a helyes választ. Ugyebár az nem baj, hogy nem vagyunk egyformák. Képzeljétek ha mindenki csak a vörös nőket szeretné. Mi lenne ha mindenki csak Toyota gk-t lenne hajlandó vásárolni, mert neki azt tetszik. Nem értem egyesek kijelentenek valamit, elfelejtik odatenni, hogy "számomra". Nehogy már állást foglaljon valaki az én nevemben, vagy más nevében, ez nem szép dolog, ráadásul hülyeség. Még ezidáig az emberek úgy lettek megtervezve, és kivitelezve, hogy más a beállítottságúk, a szőkének a barna, a magasnak az alacsonyabb /ebbe nem kell belekötni/ és ahányfélék vagyunk annyiféle az ízlésünk. Lehet az szőrös, borotvált, fazonigazított, valakinek biztosan fog tetszeni. Most én nem foglalnék állást újra, azt már régebben megtettem, de más se tegye helyettem.
Pina legyen, forró, lutyis, oszt' kész! nem erről beszélünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 17:17
Pina legyen, forró, lutyis, oszt' kész! nem erről beszélünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)

Na én meg kicsit fordítva vagyok.
De igen még 1 csupasz punci!!
(Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 25. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a csupasz punci , higéniai szempontbol is . A szörös is lehet higénikus , ez a férfiakra is vonatkozik . De a csupasz számomra izgatobb .