Szerintem nehéz meghatározni. Egy kapcsolatban ez úgy is kialakul.
Volt már szőrös barátnőm aki aztán leborotválta és nagyon tetszett neki. Mint ahogy nekem is.
Főzés közben a pörköltet is ízesíteni kell...
Volt már szőrös barátnőm aki aztán leborotválta és nagyon tetszett neki. Mint ahogy nekem is.
Főzés közben a pörköltet is ízesíteni kell...
Amennyire a fürdőruha illetve bikini láttatni engedi idén nyáron is a kopasz punci a divat. Strandon szoktam magam ezzel szórakoztatni, hogy próbálom kitalálni vajon mit rejteget a textil. Illetve sok nőnél lehet is látni mikor jönnek ki a medencéből és a lecsúszott alsót húzzák feljebb.
Alul frissen borotválva,felül keskeny csík! Így nem zavarja a nyelvet.....

Egyetértek. Szeretem a csupasz puncit is, de a leszállópályát is izgalmasnak találom.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:24

Alul frissen borotválva,felül keskeny csík! Így nem zavarja a nyelvet.....

Nálunk midnegyik jól beválik, van amikor kopasz van amikor nagyon sokáig nincs borotválva szerintem mindegyik lehet nagyon izgató

Mindegyiknek megvan a maga szépsége, varázsa, úgyhogy nem igazán tudnék dönteni.
Csak a csupasz punci.
Nem szeretem mikor nyalogatom a puncit aztán jön a
hajszál a levesbe szisztéma.
Ezért inkább csakis a csupasz.

Csak a csupasz punci.

Amikor csak annyira szőrös, hogy már éppen nem szúr. Ha nyalom még nem szorul a fogam közé, de a csupasz már uncsi. Éppen ezért egy leszálló pálya, vagy kis háromszög is csini!
Csupaszon szeretem, vagy kicsit szőrösen!
Pontosan így gondolom. Gyönyörű a csupasz is,de valóban unalmas. Sokkal vadabb,sokkal szexibb egy kis csík, háromszög,vagy akár szívecske
(Ez egy válasz Tom Apó üzenetére (2023. 11. 10. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 16:03

Amikor csak annyira szőrös, hogy már éppen nem szúr. Ha nyalom még nem szorul a fogam közé, de a csupasz már uncsi. Éppen ezért egy leszálló pálya, vagy kis háromszög is csini!
Szerintem az a legizgalmasabb ha hol ilyen hol olyan! És külön izgat, hogy én döntöm el, hogy éppen milyen legyen. Néha megkérem, hogy ne borotválja, még a bikini vonalat és a szemérem ajkakat sem, aztán pár hét múlva kislányosan csupaszra borotváljuk a puncit vagy valamilyen kis fazonkára
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 19:37

Pontosan így gondolom. Gyönyörű a csupasz is,de valóban unalmas. Sokkal vadabb,sokkal szexibb egy kis csík, háromszög,vagy akár szívecske
Szia
Megírnád hogy melyik ez a masina privátban? Köszönöm szépen (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2022. 04. 23. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 23. szombat 11:27
Megírnád hogy melyik ez a masina privátban? Köszönöm szépen (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2022. 04. 23. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Természetes, mintás, v, csupasz? - Jó'vanazúgy,mind1hogymilyen!
(indokolva) - az a lényeg, h. l1en rajta LiK!
Viccet félre téve.. tschókolózni jobb, kényelmesebb, élvezetesebb, kielégítőbb csupaszon.
Tapasztalat : pl. a tulipánország vezető cégének létezik 1 perfekt, ügyes kis akkus masináJA, amivel szinte tökéletes simaság érhető el úgy, h. - ellentétben a normál pengés borotvával-soha nem lesz szőrtüsző gyulladás..ami - ugyebár - nem hátrány.
(indokolva) - az a lényeg, h. l1en rajta LiK!
Viccet félre téve.. tschókolózni jobb, kényelmesebb, élvezetesebb, kielégítőbb csupaszon.
Tapasztalat : pl. a tulipánország vezető cégének létezik 1 perfekt, ügyes kis akkus masináJA, amivel szinte tökéletes simaság érhető el úgy, h. - ellentétben a normál pengés borotvával-soha nem lesz szőrtüsző gyulladás..ami - ugyebár - nem hátrány.
Na igen,ez a legizgalmasabb
nagyon szexi kis fazonok vannak. Én pl imádom,mikor a leszallópálya széles,a nagyajkakon is meg van hagyva, körülötte csupasz. De nagyon szexi,mikor V betű alakú,vagy dupla leszállópálya (két függőleges csík)...
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 20:19

Szerintem az a legizgalmasabb ha hol ilyen hol olyan! És külön izgat, hogy én döntöm el, hogy éppen milyen legyen. Néha megkérem, hogy ne borotválja, még a bikini vonalat és a szemérem ajkakat sem, aztán pár hét múlva kislányosan csupaszra borotváljuk a puncit vagy valamilyen kis fazonkára

igazi rézvörösre festettük a párom punci szőrét és egy szívecskét hagytunk meg! Nagyon izgató
SZŐRÖS PUNCU
Az nagyon szexi lehet. Megnéznék róla egy fotót
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 17:50

igazi rézvörösre festettük a párom punci szőrét és egy szívecskét hagytunk meg! Nagyon izgató
Nálam a csupasz punci a befutó! Max egy kis borosta csík fölül!
Izgató a csupasz punci, nagyon jó érzés érezni a puha bőr érintését, de ha mintás az sem baj.
A szőrös és elhanyagolt már nem jön be annyira. Akkor is szívesen kényeztetem orálisan, de az akkor már más érzés, élmény nekem.
A szőrös és elhanyagolt már nem jön be annyira. Akkor is szívesen kényeztetem orálisan, de az akkor már más érzés, élmény nekem.
Párom hosszú idő után most váltott csupaszra meg is lepett vele egyik este rendesen ,de mind ketten nagyon élveztük.
Ugy hogy így marad darabig biztosan
Ugy hogy így marad darabig biztosan