És hogy ON is legyek.
Manapság a vénuszdombon a rövidre nyírt, fazonigazított pázsit az, ami igazán megfog, és ha ehhez a kívánatos dombocskához csupasz nagyajkak simulnak lágyan, akkor már adott a szépre igen fogékony lelkemnek a látvány nyújtotta csodás gyönyörérzet.

Manapság a vénuszdombon a rövidre nyírt, fazonigazított pázsit az, ami igazán megfog, és ha ehhez a kívánatos dombocskához csupasz nagyajkak simulnak lágyan, akkor már adott a szépre igen fogékony lelkemnek a látvány nyújtotta csodás gyönyörérzet.

Én a csupaszt kedvelem, a természetesnél folyton a fogközeimbe akadnak a szálak...
csupi mert az imádom nyalni!!!

Nálunk ez úgy alakult, hogy én a szőröset szeretem, a párom meg csupaszon szereti tartani. Hogy mindkettőnknek "igaza" legyen, szépen kialakult az egyensúly, így fazonra van hagyva.
Indoklás, hogy én miért a szőröset? Talán mert az természetesebb, az tetszik, barackból sem szeretem a kopaszat. Hozzáteszem, hogy manapság sok a borotvált punci, így még egyedinek is fölfogható egy-egy fazonra hagyott.
Indoklás, hogy én miért a szőröset? Talán mert az természetesebb, az tetszik, barackból sem szeretem a kopaszat. Hozzáteszem, hogy manapság sok a borotvált punci, így még egyedinek is fölfogható egy-egy fazonra hagyott.
Csupasz, vagy fazonra borotvált puncit szeretek. Indoklás: Nem szeretem a fogselymet
)

a csupaszt kedvelem mert az praktikusabb
)

mindenféleképp mintás... eengem az izgat fel. a farkam is fazonra van borotválva
Mindenképp borotvált, egy kis minta szépen mutat, de a fogselyem nekem se jön be

Eldobom az agyamat

kopi,mert nem szőrös
Mindegy a lényeg hogy ápolt legyen
Lehet csupasz vagy fazonírozott.

Ha csupasz, akkor csak epillált, mert egybként szánt a borosta, pasiknál ugyan az, inkább ne borotválja le magát egy férfi, mert az izgalomban finoman kibújó, elődudorodó csiklóm akkupunktúrás kezelést kap , mind a 8000 idegvégződésemre egyszerre.

Csupasz legyen rövidre nyírt leszállópályával! Az nagyon frankó.
legfontosabb az ápoltság. Ettől függetlenül én a fazonírozottat részesítem előnyben.
hát fene tudja a XXI századba az a minimum hogy fazonigazitott
Nekem teljesen csupasz általában, néha hagyok egy kis csíkot a változatosság kedvéért!
Hogy miért csupasz? Mert a párom imádja, na meg én is így szeretem!
Hogy miért csupasz? Mert a párom imádja, na meg én is így szeretem!
Csak csupasz,és ápolt legyen!!!
imádom a kopasz puncit is, meg a mintásat is. A bozontos már nem jön be
Lehet kopasz, mintás, csak egy csik de bozont ne legyen!!!
Részemröl elképzelhetelen lenne szőrösen. Nem érezném tisztának. Ugyanakkor ezt a páromtól is elvárom.