igy igy
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 10. 24. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 24. vasárnap 07:00
Részemröl elképzelhetelen lenne szőrösen. Nem érezném tisztának. Ugyanakkor ezt a páromtól is elvárom.
igy igy
(Ez egy válasz pinkyke21 üzenetére (2010. 10. 24. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 24. vasárnap 07:00
Részemröl elképzelhetelen lenne szőrösen. Nem érezném tisztának. Ugyanakkor ezt a páromtól is elvárom.
A teljesen sima puncimat imádja abarátom. ´´En is elvárom a csupasz kukit.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2010. 10. 22. péntek 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
sokkal élvezetesebb csupasz puncit nyalni
Én a csupaszat részesítem előnyben, mert látványilag, tapintásilag és csókolásában is sokkal finomabb. Viszont néha-néha -a változatosság kedvéért- egy kis szőrpamacska a szeméremdombon (nem a puncin) szép látványt adhat!
Csupasz mert jobb ízű nem zavar a szőr és imádom a selymes bőrt simogatni, puszilgatni ,nyalogatni.
Hosszú ideig a tar kopasz punci jött be, nagyon jól áll a páromnak, órákig tudnám nyalni, de Ő sem bírja a végletekig. Mostabnában viszont a vékony csík jön be. Olyan profin megcsinálja, szabályos, egyenes, rövidre vágott csík, ellenállhatatlan. Próbálom rábeszélni, hogy tetessen egy finom függőleges piercinget a csiklója felé, mostanában bolondulok érte, de nem szeretné a piercingesnek mutogatni a punciját.
csupasz
az indián stílus az igazi
A párom most van kozmetikusnál ,vékony csíkot rendeltem
Fő a változatosság
Fő a változatosság
Ápolt, tiszta...
A változatosság híve vagyok
A tök csupaszt a legjobb nyalogatni simogatni és így lehet a legjobban érezni a másikat. A V minta vagy a vékony csík a áll legjobban a páromnak. Évente egyszer a nudiszezon után pedig rábeszélem a bundásra, egy kis retró ez is nagyon bejön nekem. Nagy többségben az alul csupasz felül kis minta a jellemző nálunk, a párom is ezt szereti a legjobban.
A tök csupaszt a legjobb nyalogatni simogatni és így lehet a legjobban érezni a másikat. A V minta vagy a vékony csík a áll legjobban a páromnak. Évente egyszer a nudiszezon után pedig rábeszélem a bundásra, egy kis retró ez is nagyon bejön nekem. Nagy többségben az alul csupasz felül kis minta a jellemző nálunk, a párom is ezt szereti a legjobban.
A csupasz szeretem nyalni, ha lehetne órákig, dugni meg mennyei ha finom nedves
Mostanában mintha újra reneszánszát élné a bundás punci. Persze ápoltan kisebb-nagyobb háromszögekben vagy egyéb alakzatokban, nem úgy mint a '80-as években. A páromtól is kértem most egy nagyobb háromszöget és izgató lett azt meg kell hagyni.
Érzékeny bőrű hölgynek tud valaki ajánlani valami jó szőrtelenítő módszert? Esetleg borotválás után valami olyan krémet vagy valamit ami megfékezi a pattanásokat?
Igaz nem puncim van, talán már írtam is visszább: nálam a szárazon való borotválás vált be (eldobható borotvával). Illetve ha nem akar nagyon kipattogni, akkor növés irányban érdemes húzni, és ne szembe azzal.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2011. 04. 19. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 19. kedd 10:47
Érzékeny bőrű hölgynek tud valaki ajánlani valami jó szőrtelenítő módszert? Esetleg borotválás után valami olyan krémet vagy valamit ami megfékezi a pattanásokat?
Bármennyire is érdekesen hangzik, de a feleségemnek a DEPILAN Ultrastrong FOR MEN szőrtelenítő krém vált be. Elboldogult az erős szőrszálakkal is. Jah, és utána rögtön valami jobb, például Bioderma-ATODERM krémmel érdemes bekenni. Ha túl érzékenynek érzed a bőröd, akkor érdemes egy-két órára Neogramormon krémet magadra kenni. Az bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2011. 04. 19. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 19. kedd 10:47
Naná hogy csupasz! Utálom a szőrt a nyelwemen
csupasz vagy egy kis fazonra igazított vékony csík
csakis a természetes pina a jó, legen szőrös, mert ha csupaszat akarnék akkor 10-en éves kispicsákkal is dughatnék ennyiből

zazieazágyban

Ilona