Én pedig azt kedvelem ha változatos.
Hol ilyen, hol olyan!
Hol ilyen, hol olyan!

mindenképp fazon... imádom amikor a barátnőm meglep, és amikor lassan húzom le a bugyiját, egy egészen új fazon tárul a szemem elé... volt már szivecske, csillag alakú, volt x alakú... csíkos... minél extrémebb, annál jobban felizgat. a farkamat is mindig fazonra borotválom. gyakran váltogatom a fazonokat. a lányok mindig megdícsérik, hogy nem az az unalmas kopasz... szóval egyértelműen fazon, mnden formában, minden mennyiségben!
Egyet értek.nekem iscak a telejsen csupasz tetszik nem csak a lányoknál, hanem a fiúknál is. Az egymás borotválása kimondottan jó érzés. Az utóbbi hetekben kitaláltuk a száraz borozválsát pengével. teljesen sima eredényt hoz és nem marad egy picike szál sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 29. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 22:05
Törölt felhasználó (16046)

Ahogy már többször is jeleztem itt: csak teljesen csupasz. Jobb hozzáérni, jobb nyalni-falni, sokkal jobb, amikor egymáshoz ér kettőtök csupasz szeméremdombja, szóval csak csupasz.
Ahogy már többször is jeleztem itt: csak teljesen csupasz. Jobb hozzáérni, jobb nyalni-falni, sokkal jobb, amikor egymáshoz ér kettőtök csupasz szeméremdombja, szóval csak csupasz.
Csak a csupi az igazi!!!
Csak csupasz, nem kell tőle a szőrt köpködni!!
)

csak a csupasz
Szerintem mindegyik lehet izgató. Csupasz, fazonírozott...De hogyha rendezetlen őserdő, hááát azt azért meggondolnám...Ki szeret köpködni közben? Nekem azért a gondozott jön be....

Csupasz,vagy valami kevés, rövid jelzőfény
Nem a XIX. században élünk. Ne kelljen a szőrt köpködni!
Legalábbis nekem így jön be. Az igaz, hogy sok évvel ezelőtt a bozótost is szerettem, de az ember a korral igényesebbé válik.

Nem a XIX. században élünk. Ne kelljen a szőrt köpködni!
Legalábbis nekem így jön be. Az igaz, hogy sok évvel ezelőtt a bozótost is szerettem, de az ember a korral igényesebbé válik.
csakis a természetes pina a jó, legen szőrös, mert ha csupaszat akarnék akkor 10-en éves kispicsákkal is dughatnék ennyiből
csupasz vagy egy kis fazonra igazított vékony csík

Naná hogy csupasz! Utálom a szőrt a nyelwemen
Bármennyire is érdekesen hangzik, de a feleségemnek a DEPILAN Ultrastrong FOR MEN szőrtelenítő krém vált be. Elboldogult az erős szőrszálakkal is. Jah, és utána rögtön valami jobb, például Bioderma-ATODERM krémmel érdemes bekenni. Ha túl érzékenynek érzed a bőröd, akkor érdemes egy-két órára Neogramormon krémet magadra kenni. Az bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2011. 04. 19. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 19. kedd 10:47

Érzékeny bőrű hölgynek tud valaki ajánlani valami jó szőrtelenítő módszert? Esetleg borotválás után valami olyan krémet vagy valamit ami megfékezi a pattanásokat?
Igaz nem puncim van, talán már írtam is visszább: nálam a szárazon való borotválás vált be (eldobható borotvával). Illetve ha nem akar nagyon kipattogni, akkor növés irányban érdemes húzni, és ne szembe azzal.
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2011. 04. 19. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 19. kedd 10:47

Érzékeny bőrű hölgynek tud valaki ajánlani valami jó szőrtelenítő módszert? Esetleg borotválás után valami olyan krémet vagy valamit ami megfékezi a pattanásokat?
Mostanában mintha újra reneszánszát élné a bundás punci. Persze ápoltan kisebb-nagyobb háromszögekben vagy egyéb alakzatokban, nem úgy mint a '80-as években. A páromtól is kértem most egy nagyobb háromszöget és izgató lett azt meg kell hagyni.
A csupasz szeretem nyalni, ha lehetne órákig, dugni meg mennyei ha finom nedves

A változatosság híve vagyok
A tök csupaszt a legjobb nyalogatni simogatni és így lehet a legjobban érezni a másikat. A V minta vagy a vékony csík a áll legjobban a páromnak. Évente egyszer a nudiszezon után pedig rábeszélem a bundásra, egy kis retró ez is nagyon bejön nekem. Nagy többségben az alul csupasz felül kis minta a jellemző nálunk, a párom is ezt szereti a legjobban.

Ápolt, tiszta...
A párom most van kozmetikusnál ,vékony csíkot rendeltem
Fő a változatosság
Fő a változatosság