Igazad van egyet értünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 26. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 26. péntek 12:33
Igazad van

Törölt felhasználó (864640)

A kedvencem a mindenféle. Másként változatos. De többyire szőrös, ahogy a jó isten megteremtette nagy kegyelmében a mi gyönyörűségünkre.

félig csupasz, azaz fazonos,mert nem szùr akciókor

Törölt felhasználó (817613)

mindegy,csinos,vonzó legyen,igaz,volt hogy levetkőzve a csajszinak kibuggyant a szőre,egy "mama" bugyingóbol,na az eléggé lohasztó volt,de mint lentebb írták,ha már egyszer....akkor hajrá!
mmm:P jól mondod
(Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2013. 04. 26. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 26. péntek 07:26

Csakis jó szőrösen az igazi! Miért kellene köpködni, max aki nem tud nyalni....
A tépőzárasat is szereted ?
(Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2013. 04. 26. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 26. péntek 07:26

A frissen csupaszra borotvált puncit szeretem. Nem szeretem, ha köpködni kell a szőrt nyalás közben, a borostás pedig szúr. Nekem is borotvált, csodálatos érzés amikor a két csupasz és nedves nemiszerv kívül-belül összedörgölődik...
mindegy,csinos,vonzó legyen,igaz,volt hogy levetkőzve a csajszinak kibuggyant a szőre,egy "mama" bugyingóbol,na az eléggé lohasztó volt,de mint lentebb írták,ha már egyszer....akkor hajrá!
Én a Borotvált Puncit szeretem isteni nyalni mikor frissen van borotválva ti hogy vagytok ezzel ???

én imádnám a szépen karbantartott szép szőrös puncit....
hölgyeim?! kinek van ilyen csodás puncija?
hölgyeim?! kinek van ilyen csodás puncija?

Azt szeretném mondani, hogy minden puncinak megvan a saját természetes bája akár szőrös vagy mintás vagy teljesen csupasz. A szőr ad egyfajta védelmet a viselőjének.Nekem mindegyik változat tetszik mert szeretem a változatosságot.Teljesen a hölgyre bízom hogy Ő miképpen gondozza.

Az a megfigyelésem, hogy öt-hat év brazil csíkos korszak után most megint minden csaj csupaszra borotválja, sőt gyantázza magát. Ami nem rossz, de egy kicsit fantáziátlan.
Nekem az tetszik, amikor a csaj egy kicsit játszik a fazonjával és hol háromszöget borotvál, hol rombuszt, stb...
Egy magazinban a csaj fekete hajú, vörös trimmelt punci szőrrel volt. Na az nagyon menő, hogy még színezi is...

Nekem az tetszik, amikor a csaj egy kicsit játszik a fazonjával és hol háromszöget borotvál, hol rombuszt, stb...

Az Óvodások................
(Ez egy válasz Valaki71 üzenetére (2012. 08. 08. szerda 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 04:44

Szerintem a kopasz punci az igazi. Van még aki nem borotválja?
Szerintem a kopasz punci az igazi. Van még aki nem borotválja?
Csakis szőrös. Jó látni, olyan természetesnek tűnik.
Esetleg még elmegy a fazon is, de csak akinek jól áll...

Ujjazásnál jó ha van egy kis ször vagy inkább borosta ott zizeg az ujjaid alatt, de nyalásnál jobb a kopasz

Én úgy vagyok vele, hogy inkább a borotvált.
Vannak lányok, akiknek a tekintete, a teste, a beszéde, mosolya és sok minden egyben annyira megfog és felizgat, hogy nem zavar ha szőrös, de van akivel csak akkor megy a szex ha le van borotválva. Szóval szerintem ez mindkét féltől függ. 23 voltam mikor volt egy "csajom" aki 47 volt akkor, korához képes elég jó teste volt, na vele nem ment mikor kezdett szőrösödni, de ha leborotválta akkor jó volt a dolog. Produkálni meg kellett mert kellet a zsebpénz én meg amolyan kertész voltam neki jól fel kellett szántsam mert a férjét már nem érdekelte.
De leneb irta valaki hogy a borotvált az kislányos is lehet, hát igen. Ha nem csüngős pina akkor nem kell azért annyira leborotválni.
Vannak lányok, akiknek a tekintete, a teste, a beszéde, mosolya és sok minden egyben annyira megfog és felizgat, hogy nem zavar ha szőrös, de van akivel csak akkor megy a szex ha le van borotválva. Szóval szerintem ez mindkét féltől függ. 23 voltam mikor volt egy "csajom" aki 47 volt akkor, korához képes elég jó teste volt, na vele nem ment mikor kezdett szőrösödni, de ha leborotválta akkor jó volt a dolog. Produkálni meg kellett mert kellet a zsebpénz én meg amolyan kertész voltam neki jól fel kellett szántsam mert a férjét már nem érdekelte.
De leneb irta valaki hogy a borotvált az kislányos is lehet, hát igen. Ha nem csüngős pina akkor nem kell azért annyira leborotválni.
Csakis szőrös az igazi...
Már rég nem láttam szőröset,,,max egy keskeny csikot.