Szerintem nagy a különbség a szexuális izgalom és a leselkedés izgalma között.
Régen ( nagyon régen ) az egyik fürdőben volt egy közös zuhanyozó.Egy helyiség, benne 4 belülről zárható zuhany kabinnal.A kabinokat egy centi vastag műa. lemezfal választotta el egymástól. Ezeken szorgos kezek 1-2 centis lukakat fúrtak.Na most ha bement egy nő ( leányka ) zuhálni, vagy tudott ezekről, vagy nem.Ha bent egy pár... ugyanaz. Nagyokat lehetett kukkolni, sajna sokan tudtunk erről a lehetőségről.
Volt hogy meló közben el tudtam menni, mert a cuccomat le tudtam adni a megőrzőbe, így nem volt gond. Jött egy középsulis vegyes csapat tornaórára. Volt aki úszkált, volt egy páros, aki meg ment a kabinba dugni. Nappal nem voltak kukkolók, így vagy félórán keresztül nézhettem és persze recskáztam kétszer is.
Tehát ez egy egész másfajta izgalom, nem kell szégyellni.Embertelen, mennyi dugást láttam azokban az időkben.
Régen ( nagyon régen ) az egyik fürdőben volt egy közös zuhanyozó.Egy helyiség, benne 4 belülről zárható zuhany kabinnal.A kabinokat egy centi vastag műa. lemezfal választotta el egymástól. Ezeken szorgos kezek 1-2 centis lukakat fúrtak.Na most ha bement egy nő ( leányka ) zuhálni, vagy tudott ezekről, vagy nem.Ha bent egy pár... ugyanaz. Nagyokat lehetett kukkolni, sajna sokan tudtunk erről a lehetőségről.
Volt hogy meló közben el tudtam menni, mert a cuccomat le tudtam adni a megőrzőbe, így nem volt gond. Jött egy középsulis vegyes csapat tornaórára. Volt aki úszkált, volt egy páros, aki meg ment a kabinba dugni. Nappal nem voltak kukkolók, így vagy félórán keresztül nézhettem és persze recskáztam kétszer is.
Tehát ez egy egész másfajta izgalom, nem kell szégyellni.Embertelen, mennyi dugást láttam azokban az időkben.
Furcsa, de újabban ez a dolog ami igazán izgató számomra. Szerintetek mennyire ciki erről beszélni, illetve mi okozza ezt, vagy egyáltalán mi ez az egész? Köszönöm a válaszokat.
Izgat a dolog, fontos, hogy ne zavarja a privát szférám, ebben pont a lopott pillanatok a jók, titkon lesve.. , s az sem lenne gond, hogy magához nyúl... pl strandon vagy az erkélyen..... észre veszem, hogy valakinek a távolban megakad rajtam a szeme(továbbra is úgy teszek mintha nem tudnám, hogy néz) s úgy mond"picit produkálom magam". Ami engem zavar, hogy sok nyomuló kanos pasi, nem is érti mi ebben a jó. Most pl nem azért írtam, hogy jöjjenek a levelek "egyefene kisanyám majd én leslek... hol s mikor és stb" A topicnak megfelelően az érzés és gondolataimról írok ezzel kapcsolatban.
Egy másik csónakból jött a taps.Nagyon sokszor bele lehet futni önfeledten vakációzó párokba,csak el kell hagyni a konzerves dobozt.A csehek előszeretettel halmozzák az élvezetet.
Csak, hogy értsem:
Azok tapsoltak meg, akiktől beindultatok vagy ez egy harmadik csónak volt? (Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2017. 12. 22. péntek 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 04:50
Azok tapsoltak meg, akiktől beindultatok vagy ez egy harmadik csónak volt? (Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2017. 12. 22. péntek 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Horvátországi nyaraláson csónakázás közben furcsán mozgó párra lettünk figyelmesek a párommal.Kicsit közelebb menve láttuk,hogy épp akcióznak.Leállítottuk a csónakot és megmártóztunk a vízben,ekkor még kis kifli nagy kifli pózban csinálták,majd a hölgy nyeregbe pattanva fojtatta tovább.Ekkor már a párom fantáziája is beindult,először csak hozzám simult a vízben majd simogatni kezdet.Felizgultam rendesen meg ő is.Bemászás a csónakba gondoltam keresünk mi is egy csendes helyet de nem bírta ki és egyből rácuppant a farkamra,miközben egyre erősebben dörzsölte a barlang bejáratát.Majd Ő is nyeregbe pattant és pillanatok alatt Ő is és is a mennyekbe repültünk.Észre se vettük a közben mellettünk leparkolt másik csónakot ahol nagy tapssal díjazták rögtönzött műsorunkat.
Horvátországi nyaraláson csónakázás közben furcsán mozgó párra lettünk figyelmesek a párommal.Kicsit közelebb menve láttuk,hogy épp akcióznak.Leállítottuk a csónakot és megmártóztunk a vízben,ekkor még kis kifli nagy kifli pózban csinálták,majd a hölgy nyeregbe pattanva fojtatta tovább.Ekkor már a párom fantáziája is beindult,először csak hozzám simult a vízben majd simogatni kezdet.Felizgultam rendesen meg ő is.Bemászás a csónakba gondoltam keresünk mi is egy csendes helyet de nem bírta ki és egyből rácuppant a farkamra,miközben egyre erősebben dörzsölte a barlang bejáratát.Majd Ő is nyeregbe pattant és pillanatok alatt Ő is és is a mennyekbe repültünk.Észre se vettük a közben mellettünk leparkolt másik csónakot ahol nagy tapssal díjazták rögtönzött műsorunkat.
Az egyik külföldi nyaralásunk alkalmával besurrantunk a hotel már bezárt wellness részlegére (az ajtók még nyitva voltak), és egy kis jakuzzizás után nekiálltunk hancúrozni. A jakuzzi után kipróbáltuk a medencét, meg a zuhanyzókat is. Ekkor vettük észre, hogy a biztonsági őr kukkol minket. Annyira megjidet szegény mikor észrevette, hogy észrevettük (meg persze mi is), hogy ijedtében kizavart minket

Én is szeretem nézni, néha komoly forgalom van, érdekes. Azt hittem járnak a népek oda kukkolni valakit.
Nekem volt ismerősöm aki folyamatosan kukkolt valamerre, igaz egy ltp-en élt, kicsi a távolság a hálószobák között.. (Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2017. 10. 31. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem volt ismerősöm aki folyamatosan kukkolt valamerre, igaz egy ltp-en élt, kicsi a távolság a hálószobák között.. (Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2017. 10. 31. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi! Szeretem nézni a repulőket
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 31. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 31. kedd 10:43
Törölt felhasználó (2800862)

szia, mi az érdekes a reptéri kifutóban?
szia, mi az érdekes a reptéri kifutóban?
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (2017. 10. 31. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 31. kedd 10:09

Sziasztok! Valaki tudna többet mondani a reptér mögötti részről, honnan lehet odajutni, mennyire eldugott...? Köszönöm
Sziasztok! Valaki tudna többet mondani a reptér mögötti részről, honnan lehet odajutni, mennyire eldugott...? Köszönöm
Kutyában szerette volna látni ahogy csúcsra érünk, úgy élveztünk el. :P
Ő csak néző volt, de nagyon tetszett neki. 1 kukkolónk volt, de többször ránk nyitottak már.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 05. csütörtök 13:35
Ő csak néző volt, de nagyon tetszett neki. 1 kukkolónk volt, de többször ránk nyitottak már.

Törölt felhasználó (104575)

És mire volt kíváncsi ?
És a látványon kívül neki nem volt más ?
Tudom, és-sel nem kezdönk mondatot.
És egyszer volt, vagy többször ?
És egyszer volt, vagy többször ?
És mire volt kíváncsi ?
És egyszer volt, vagy többször ? (Ez egy válasz A-W-69 üzenetére (2017. 10. 03. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 03. kedd 23:34
És egyszer volt, vagy többször ? (Ez egy válasz A-W-69 üzenetére (2017. 10. 03. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk volt már kukkolónk
Mindannyian nagyon élveztük
Jó sok pózban csináltuk aztán megkérdeztük Ő mire lenne kíváncsi

Közben nem volt? :P
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2017. 10. 04. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kora d. U. Sugár moziba megyünk,,előtte utánna kalandoznánk
Nekünk volt már kukkolónk
Jó sok pózban csináltuk aztán megkérdeztük Ő mire lenne kíváncsi

Nincs kit ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 11. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 11. péntek 10:01
Törölt felhasználó (895443)

Ilyen rég nem kukkolt senki?
Sziasztok!
Valaki privátba le tudná írni nekünk pontosan, hogy hogyan lehet a reptéri kifutópályához eljutni?
Előre is köszönjük!
Valaki privátba le tudná írni nekünk pontosan, hogy hogyan lehet a reptéri kifutópályához eljutni?
Előre is köszönjük!
Ilyen rég nem kukkolt senki?
Fiatal srác koromban ( 12-13 évesen ) mint mindenkit gondolom ilyen idősen nagyon izgatott a szex . Persze már rendszeresen "matyiztunk" és ahol cak bírtunk leskelődtünk . Egy kivillanó comb , vagy bugyi már teljesen izgalomba hozott minket . Ennél még izgalmasabb volt , amikor a "mautner" szállóba igyekvő párokat lestük meg . Ha valaki nem tudná a "mautner" szálló az erdő széli természet lágy ölén helyet jelentette . Tisztes távolból lestük , a kefélő párt . ( No persze álló farokkal .) A poén az volt , hogy egyik alkalommal - már elmélyedtünk a jelenetben - amikor pisszegést hallottunk . Egy kb. negyvenes pasi integetett , hogy menjünk oda , mert sokkal jobban látni . Tényleg úgy volt . Nem volt a fickó se pedofil , se buzi , nem akart velünk kikezdeni , csak kukkolt , mint mi .