Kukkolók! Ha láttok egy párocskát valahol, hogy jelzitek ha meg akarjátok lesni őket? Vagy csak egyszerűen odamentek a kocsi mellé? Esetleg más módon jeleztek?
Ugye azért ezt nem kötelező elhinni ?
(Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 17:21

ÉN is kerültem hasonló helyzetbe egy dekoratív házaspár meghívott hozzájuk a férfi 45 a nő 42 volt. Mikor megérkeztem elmondták hogy ők otthon ruha nélkül mozognak(családi ház) így levetkőztek és én is így tettem.
A pikantéria hogy volt egy 16 és 15 éves gyerekük (fiú lány) akik szintén meztelenül jöttek mentek a lakásba.és izgató volt látni hogy a bombázó anyuka terít az asztalnál a fia meg álló farokkal segédkezik neki. vagy hogy a leány szétnyíló puncival csikló előbújva jön megy a házba. Azon a hétvégén 4x vertem ki a bránert
A pikantéria hogy volt egy 16 és 15 éves gyerekük (fiú lány) akik szintén meztelenül jöttek mentek a lakásba.és izgató volt látni hogy a bombázó anyuka terít az asztalnál a fia meg álló farokkal segédkezik neki. vagy hogy a leány szétnyíló puncival csikló előbújva jön megy a házba. Azon a hétvégén 4x vertem ki a bránert

ÉN is kerültem hasonló helyzetbe egy dekoratív házaspár meghívott hozzájuk a férfi 45 a nő 42 volt. Mikor megérkeztem elmondták hogy ők otthon ruha nélkül mozognak(családi ház) így levetkőztek és én is így tettem.

Szarvas környèkèröl keresnènk 50 ev fölötti kukkolót.Mi fiu lany par.Csak normalis bemutatkozo uzenetet irj
Olvasgatok...Olvasgatok... Hát írok ide is
Engem is kukkoltak már meg nem is egyszer. Van az a pillanat amikor kellemes izgalmas érzésként éltem meg, és volt olyan is amikor inkább kellemetlen volt. Nem mindegy ki les meg amikor ....
Ja... és én is voltam kukkoló
Nem sokszor életemben de be vallom többnyire az is nagyon izgalmas volt.
A legfontosabb szerintem az ebben, hogy ki az aki megles és ki az akit meg lesünk.

Engem is kukkoltak már meg nem is egyszer. Van az a pillanat amikor kellemes izgalmas érzésként éltem meg, és volt olyan is amikor inkább kellemetlen volt. Nem mindegy ki les meg amikor ....

Ja... és én is voltam kukkoló

A legfontosabb szerintem az ebben, hogy ki az aki megles és ki az akit meg lesünk.
Ez ott volt
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 11. 20. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 20. péntek 07:59

Több megoldás is lehetséges, habitustól függően.... pár kemény gyomros egy jól elhelyezett felütéssel elég meggyőző, és nyomot sem hagy ...vagy... megegyezni egy rendszeres, havonta folyósított tetszetős összegben nevezzük pl ösztöndíjnak! ... Pár ml GHB a poharába és akkor még dugni is lehet, nem csak lesni....esetleg (nagy duzzogva) tiszteletben tartani a kérését . Hirtelen ezek jutottak az eszembe... Majd számolj be, hogyan mentek a dolgok.
Több megoldás is lehetséges, habitustól függően.... pár kemény gyomros egy jól elhelyezett felütéssel elég meggyőző, és nyomot sem hagy ...vagy... megegyezni egy rendszeres, havonta folyósított tetszetős összegben nevezzük pl ösztöndíjnak! ... Pár ml GHB a poharába és akkor még dugni is lehet, nem csak lesni....esetleg (nagy duzzogva) tiszteletben tartani a kérését . Hirtelen ezek jutottak az eszembe... Majd számolj be, hogyan mentek a dolgok.
Én nagyon szeretném ha valaki kukkolná a Timit de nem tudom , hogyan ugyanis õ hallani se akar róla. Ötlete valakinek?
Sziasztok!1 rövid történetet szeretnék megosztani veletek,mind a 2 velem történt!1.:Bent lakom a belvárosban,és az ablakom az udvarra néz!Egyszer csak valami hangot halottam,lehalkítottam mindent,akkor hallottam hogy női kéjes nyögések!Akkor gondoltam hogy megtudakolom,hogy honnan jön ez a hang!Úgy kb éjjeli 2óra lehetett!Az első emeletről jött a hang,szerencsémre nem volt sötétìtő függöny,a tv és egy állólámpa adott némi fényt!Láttam hogy egy nő épp háttal lovagol!Kint teljesen sötét volt,de vki megjött a házba és felkapcsolta a villanyt és akkor a nő észrevett,de folytatta a lovaglást,majd amikor újra sötét lett a folyoson,akkor benéztem újra,és a nő még mindig az ablakra nézett és látszott rajta,hogy izgatja hogy nézem!
Szerintem ez nekünk is izgalmas lehet, persze, nem a leribancozókra gondolok, azokra kár szót fecsérelni.
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen?Beszélhetnénk erről priviben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 26. hétfő 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 26. hétfő 02:19
Törölt felhasználó (1101822)

Szia.
Ebben igazad van!
Én is ha hozzászólok egy két témához, akkor már ribanc vagyok. Ezzel az csak saját magát minősíti.
Arról nem beszélve, mikor jön egy üzi, hogy "mennyire de jó csaj vagy", mikor meg mondom, hogy nem egymást keressük, akkor meg a legnagyobb qva...vagyok
Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni!
Engem is szokott a párom meglesni és néha tudom. Nekem nagyon tetszik, mert már készen "áll" mindenre, ha kijövök a fürdőből
Ebben igazad van!
Én is ha hozzászólok egy két témához, akkor már ribanc vagyok. Ezzel az csak saját magát minősíti.
Arról nem beszélve, mikor jön egy üzi, hogy "mennyire de jó csaj vagy", mikor meg mondom, hogy nem egymást keressük, akkor meg a legnagyobb qva...vagyok

Engem is szokott a párom meglesni és néha tudom. Nekem nagyon tetszik, mert már készen "áll" mindenre, ha kijövök a fürdőből

Egyszer este a Duna-parton autóban keféltünk a hátsó ülésen, a lány hanyatt én meg klasszikus módon rajta s amikor végeztünk, mondja a lány, hogy volt egy kukkolónk. Én nem vettem észre semmit, s mivel ő hanyatt feküdt, végig látta, sőt nézte a nyilván farkát verő kukkolót. Meg kell őket érteni, ezt szeretik vagy más nem jut nekik. Ha tudtam volna, letekertem volna legalább az ablakot, kiverhette vagy kiszophatta volna neki.
Meg kell értsd! Itt is vannak sötét, félénk, jellemtelen emberek,akiknek ez minden boldogságuk. valószínűleg az életben is ez okoz nekik némi kielégülést. Engedd! Had élvezkedjenek,lépj át rajtuk.
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 23. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 23. péntek 20:31

Nem szoktam ilyetén módon hálálkodni.Ez lehet,hogy nálatok divat. Külömben nem csodálkozom rajt ,hogy olyan kevés csaj ír ide ,mert úgy látom aki nőböl van és esetleg hozzászól valamihez az már rögtön kurva.Úgyhogy KÖSZI!!!!!!!!!!!!!
Szia.
Ebben igazad van!
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 23. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben igazad van!

Nem szoktam ilyetén módon hálálkodni.Ez lehet,hogy nálatok divat. Külömben nem csodálkozom rajt ,hogy olyan kevés csaj ír ide ,mert úgy látom aki nőböl van és esetleg hozzászól valamihez az már rögtön kurva.Úgyhogy KÖSZI!!!!!!!!!!!!!
Ne aggódj, nem veled van a baj! A fasz se érti hogy jön ide a postás!?

Ne foglakoz velük!!!

(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 20:30

Miközben fürdesz, vagy öltözöl esetleg miközben a postásnak meghálálod a leveleket?
Meg is néznélek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 16:29
Törölt felhasználó (765000)

Mi is szeretjük ha néznek minket
Miközben fürdesz, vagy öltözöl esetleg miközben a postásnak meghálálod a leveleket?
(Ez egy válasz julicica üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 14:06

Engem a férjem szokott kukkolni persze nem tudja hogy én észrevettem.
Mi is szeretjük ha néznek minket