Úgy veszem észre idén a strandon látványosan megnőtt a tangás bikiniket, egyberészeseket viselők száma. A legizgalmasabb, hogy szinte minden korosztályban használják és mindenféle testalkatra.
Ducib hölgyeken láttam egyberészest fenekén brazil tanga kialakításban. Nagyon jól állt a viselőjének. Szerencsére a legtöbb hölgy olyan fazont választ ami tényleg jól áll neki. A fiatal korosztalyban szinte már alig látni hagyományos alsót, de pont ma találkoztam egy 50+ éves hölggyel akin olyan magasderekú tanga volt és olyan jól illett hozzá, hogy iszonyat szexi volt. Pedig nem volt mű dolgokkal felturbózva, de sugárzott belőle, hogy jól érzi magát benne.
Szóval hölgyeim bátran tessék megkeresni a megfelelő darabot és kényeztetni vele a férfi nép szemét
Ducib hölgyeken láttam egyberészest fenekén brazil tanga kialakításban. Nagyon jól állt a viselőjének. Szerencsére a legtöbb hölgy olyan fazont választ ami tényleg jól áll neki. A fiatal korosztalyban szinte már alig látni hagyományos alsót, de pont ma találkoztam egy 50+ éves hölggyel akin olyan magasderekú tanga volt és olyan jól illett hozzá, hogy iszonyat szexi volt. Pedig nem volt mű dolgokkal felturbózva, de sugárzott belőle, hogy jól érzi magát benne.
Szóval hölgyeim bátran tessék megkeresni a megfelelő darabot és kényeztetni vele a férfi nép szemét
Minden hölgynek ki kellene próbálnia a tangás strandolást, önbizalom növelő tréning ként!

Kb 20 éve, mikor a nejemmel megismerkedtünk, nem szerette a strandot, mondván mindenki bámulja. Ahogy telt az idő, többet mentünk strandra. Olyankor a kendő, ami a derekára volt kötve, lekerült. Az elmult években már csak a rangás, hogy elmondása szerint jobban barnuljon. De érdekes,mert egy egy strandolas után nedvesebben kefél, ami köszönhető annak szerintem,hogy izgatja ha megbámulják. Korábban szégyenlős volt.
Ez így teljesen igaz !
Már nagyon várom nyarat.
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 09:48

Már nagyon várom nyarat.

Egyszerű a magyarázat, mond meg neki te is szívesen megnézed a tangás csajokat, akkor miért ne gyönyörködhetnél a saját feleségedben is, és ha más is megcsodálja akkor csak büszke lehet magára!
Én imádom ha megnézik a feleségem, attól még nem kopik
)

Köszi, jó ötlet!
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 09:48

Egyszerű a magyarázat, mond meg neki te is szívesen megnézed a tangás csajokat, akkor miért ne gyönyörködhetnél a saját feleségedben is, és ha más is megcsodálja akkor csak büszke lehet magára!
)

)
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 03. 10. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 10. szerda 07:52

Sziasztok!
Én nagyon szeretném rábeszélni a feleségemet, hogy hordjon tangás fürdőbugyit, remélem sikerül!
Én nagyon szeretném rábeszélni a feleségemet, hogy hordjon tangás fürdőbugyit, remélem sikerül!
Sziasztok!

Figyelj oda, mert innen mar csak 1 lepcso hogy a melltartot is ledobja. Az ilyen csajoknal nagy atlagban a monokini a kovetkezo lepcso...
Figyelj oda, mert innen mar csak 1 lepcso hogy a melltartot is ledobja. Az ilyen csajoknal nagy atlagban a monokini a kovetkezo lepcso...
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 08. hétfő 03:41

Na, a párom a héten megrendelte, és meg is kapta az első igazi tangás fürdőruháját... Volt is egy kis vita, mert alapvetően én annyira nem akartam, hogy tangában mutogassa magát (bár baromira izgat, ha megnézik). Igazából csak azzal volt bajom, hogy nrm ültünk le és beszéltük meg, hanem megrendelte a kérdezésem nélkül. Hát kíváncsian várom milyen lesz mikor felavatja

Na, a párom a héten megrendelte, és meg is kapta az első igazi tangás fürdőruháját... Volt is egy kis vita, mert alapvetően én annyira nem akartam, hogy tangában mutogassa magát (bár baromira izgat, ha megnézik). Igazából csak azzal volt bajom, hogy nrm ültünk le és beszéltük meg, hanem megrendelte a kérdezésem nélkül. Hát kíváncsian várom milyen lesz mikor felavatja

Hála az égnek az idén is szépen süt a nap !
Gyúrhatnak a lányok a szép tangára !
Cérnácskákra
Készültök valami újdonsággal ?
Gyúrhatnak a lányok a szép tangára !
Cérnácskákra

Készültök valami újdonsággal ?
Természetesen nekünk is imponál, ha bámulnak a pasik. :-I
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 23. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez így igaz.
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 23. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek pasiknak hízik a májatok ilyenkor!
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én Drágám 1981. óta csak ilyent hord amit mindig én veszek, az utóbbi 20 évben varratom...Jövőre lesz 40 éve, hogy csak ilyent hord, másik nincs is neki, persze a színkavalkád fokozza a CSODÁLATOS LÁTVÁNYT......!!!!! Senki nem mondaná meg, hogy 4 gyerek után, hamarosan 60-asként ilyen csoda van még a világon..!!! RETTENTŐEN BÜSZKE VAGYOK RÁ!!!
Ennyi
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 15:05

Erről a témáról az jutott eszembe, amikor a Balatonnál a normál textiles szabadstrandon egy idióta picsa rám hívta a rendőröket, mert szerinte meztelen voltam.
Pedig csupán monokiniztem. Egy 3x6 cm -es textildarab volt a pinám előtt, amit egy cérnavékony szilikonpánt tartott...
Kijöttek, alaposan megnézték a "fürdőruhámat", vakargatták a fejüket, aztán lezárták a dolgot azzal, hogy: ...hát tulajdonképpen végül is az "elsődleges nemi jelleg takarásban van", monokinizni meg szabad.
Pedig csupán monokiniztem. Egy 3x6 cm -es textildarab volt a pinám előtt, amit egy cérnavékony szilikonpánt tartott...
Kijöttek, alaposan megnézték a "fürdőruhámat", vakargatták a fejüket, aztán lezárták a dolgot azzal, hogy: ...hát tulajdonképpen végül is az "elsődleges nemi jelleg takarásban van", monokinizni meg szabad.

Feleségem csak olyat hord! Imádom mikor megnézik benne

Erről a témáról az jutott eszembe, amikor a Balatonnál a normál textiles szabadstrandon egy idióta picsa rám hívta a rendőröket, mert szerinte meztelen voltam.

Mi is olyan helyzetben a szélső szektorba húzódnánk.
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 17:59

Szólni még nem szóltak, de nézni annál többen.
Bár mi klasszikus strandokra nem járunk.

Bár mi klasszikus strandokra nem járunk.
Szólni még nem szóltak, de nézni annál többen.
Bár mi klasszikus strandokra nem járunk. (Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 16. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 07:09

Bár mi klasszikus strandokra nem járunk. (Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 12. 16. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Főleg ha olyan kis cérna tangát vesz fel valaki , hogy a popólukat is csak az a cérna takarja, meg a punci széle ki látszik kicsit.
Szokott valaki ilyen huncut tangát hordani strandra ?
Nem szóltak miatta?

Szokott valaki ilyen huncut tangát hordani strandra ?
Nem szóltak miatta?