Sziasztok! Egy hét Balaton pipa! Tangás fürdőruha valóban egyre elterjedtebb, bár azért ezek inkább a popsi pofák közé becsúszott bugyik, de igazán izgatók.
Nekem kimaradt jó pár év a Balatonon, de szomorúan konstatáltam, hogy a monokini teljesen megszűnt. Mi lehet ennek az oka?
Nekem kimaradt jó pár év a Balatonon, de szomorúan konstatáltam, hogy a monokini teljesen megszűnt. Mi lehet ennek az oka?
Érdekes, mi lent voltunk egy hetet, es a páromon kívül még 3-4 lány egész héten monokinizett
horvátorszagban is voltunk 5napot, ott a fele strand monokinizett, odébb egy kicsivel még nudizni is tudtunk
kérdés : aki járt már nudin, hogy bírja ki hogy ne álljon fel a farka egész nap?
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2021. 08. 17. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 17. kedd 07:08

Sziasztok! Egy hét Balaton pipa! Tangás fürdőruha valóban egyre elterjedtebb, bár azért ezek inkább a popsi pofák közé becsúszott bugyik, de igazán izgatók.
Tangás bikinik hordása a nagyon fiatal lányoktól az közepkorú nőkig csak pár éve kezdett elterjedni. Valahogy ugy lehet hogy ha az egyik fel meri venni akkor a többi nő is bátrabban hordja.
Monokini már rég nem divat sajnos. Még amikor sok német ide járt nyaralni akkor volt elterjedt.

Monokini már rég nem divat sajnos. Még amikor sok német ide járt nyaralni akkor volt elterjedt.
Miért, neked állt már egész nap a farkad? Népszerű lehetsz a csajoknál
Viccen kívül: van ott épp elég zavaró tényező, meg löttyedt fenekű tata, hogy kompenzálja a látványt... összességében a nudista strand nem az erotikáról szól, így többnyire nincsenek ilyen problémák.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 08. 17. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 17. kedd 08:28

Érdekes, mi lent voltunk egy hetet, es a páromon kívül még 3-4 lány egész héten monokinizett
horvátorszagban is voltunk 5napot, ott a fele strand monokinizett, odébb egy kicsivel még nudizni is tudtunk
kérdés : aki járt már nudin, hogy bírja ki hogy ne álljon fel a farka egész nap?

Hát nudizás közben MAJDNEM egész nap állt a farkam... Engem rohadtul izgat, ha néznek, már attól feláll + hogy a páromat nézik + a többi szép, meztelen test. Az öregekkel nem foglalkoztam
Így igaz, a monokini Magyarországon valamiért kikopott. Két éve voltam Zakhyntoszon, ott még bőven megy és a magyar nők is ledobják a textilt.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2021. 08. 17. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 17. kedd 14:41

Tangás bikinik hordása a nagyon fiatal lányoktól az közepkorú nőkig csak pár éve kezdett elterjedni. Valahogy ugy lehet hogy ha az egyik fel meri venni akkor a többi nő is bátrabban hordja.

Mi az, hogy az öregekkel nem foglalkozom? Te nem is biztos, hogy leszel "öreg", de ha mégis? Más lesz a véleményed
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 08:08

Hát nudizás közben MAJDNEM egész nap állt a farkam... Engem rohadtul izgat, ha néznek, már attól feláll + hogy a páromat nézik + a többi szép, meztelen test. Az öregekkel nem foglalkoztam
Nem rossz értelemben írtam. Úgy értettem, őket nem bámulom meg
(Ez egy válasz Lacza5409 üzenetére (2021. 08. 24. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 15:48

Mi az, hogy az öregekkel nem foglalkozom? Te nem is biztos, hogy leszel "öreg", de ha mégis? Más lesz a véleményed
Egyébként szerencsére a fiatalok jelentős része tangában van a strandokon
imádom

Mi minden évben külföldi nyaraláson csak tanga és monokini minden alkalommal, itt M.országon már nem, jó pár éve.
Ez a baj mindenki külföldön hord tangát, ithon mitől félnek a nők.
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2021. 09. 10. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 10. péntek 08:32

Mi minden évben külföldi nyaraláson csak tanga és monokini minden alkalommal, itt M.országon már nem, jó pár éve.
Mi külföldön a nudit részesítjük előnyben, itthon tangát hord a párom és gyakran monokinizik ha kicsit félre tudunk húzódni. A popsija és a cicijei 40 közelében is nagyon szemrevalóak még
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 10:51

Ez a baj mindenki külföldön hord tangát, ithon mitől félnek a nők.
Nagyon helyes! Jó csaj lehet a párod, meg vagány! Adhatna leckéket a többi nőnek!
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 14. kedd 20:41

Mi külföldön a nudit részesítjük előnyben, itthon tangát hord a párom és gyakran monokinizik ha kicsit félre tudunk húzódni. A popsija és a cicijei 40 közelében is nagyon szemrevalóak még

Gyönyörű szőrös pinája van!
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2021. 09. 14. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy az a vicc, hogy a kapcsolatunk elején mikor mondta a párom, hogy tangás fürdőruhát szeretne, nem engedtem neki. Most meg nagyon felizgat hogy megbámulják
Csodás nő isteni gyönyörű a szőrös puncija.

Nálam is így van ez..
Egész nap áll ...Ha sikerül, sajnos csak egy évben egyszer, megpróbálunk a feleségemmel messzebbre menni nyaralni. Ilyenkor olyan strandot próbálok keresni ami nem zsúfolt és nudizni is lehet. Mivel ez nem egy gyakori dolog nagyon felizgat, ha néznek minket, és az is ha mi látunk szép dolgokat.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 19. csütörtök 08:08

ugyanez itt is...
régen még takargattam ma már felizgat ha nézik...(és jül is néz ki...)
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 09. 16. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 16. csütörtök 10:19

Amúgy az a vicc, hogy a kapcsolatunk elején mikor mondta a párom, hogy tangás fürdőruhát szeretne, nem engedtem neki. Most meg nagyon felizgat hogy megbámulják
Párom rendelt magának egy brazil tangát a héten. Már régebb óta szeretett volna, csak nem volt megelégedve az alakjával. De a január óta tartó étrend váltás meghozta az eredményt.
Izgat a gondolat, hogy nyáron majd hányan fogják megnézni a strandon.

A képeket, videókat nézve, biztos nagyon csinos lesz benne
Esetleg 1-2 képet tesztek majd fel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 11. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 10:10

Törölt felhasználó (4157932)

Párom rendelt magának egy brazil tangát a héten. Már régebb óta szeretett volna, csak nem volt megelégedve az alakjával. De a január óta tartó étrend váltás meghozta az eredményt.
Izgat a gondolat, hogy nyáron majd hányan fogják megnézni a strandon.