Nagyon kedves tőled, köszönöm!!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 29. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó dögös vagy.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 09:15

Tangás fürdőruha?
Nem is tudom melyik történetem jusson eszembe?
Inkább kitettem egy képet róla az adatlapomra...
(Legalább emlék szinten visszahozza a nyarat!
)

gyönyörű popsid van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:54
Törölt felhasználó (4662330)

Nálunk ez alap

Én is imádtam az összes barátnőmön a tangás fürdőruhát
Nagyon izgató tud lenni mikor sétálunk, sorba állunk és nézik. De a legjobb mikor hason napozik, olyankor próbálom minél jobban belehúzni a fenékbe, minél kevesebb takarás legyen
az relatív hogy melyik csajnak mennyire jön be, van akit izgat, van aki visszahúzódóbb a tangás témában.

Szerintem és kövezzetek meg, de a legszebb bugyi és fürdőruha a tanga. Nekem magy fetisem. Imádom, ha nézik az asszonyt én is imádom benne és nagyon izgat látni a vagyakozo szemeket… hogy mit tennének vele. De az már egy másik téma
Tehát hajrá tanga a szabadban is

imádok tangás bikiniben lenni,izgalmas ahogy sokan bámulnak

Szép és csinos popsin jól áll a tanga
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 09:15

Tangás fürdőruha?
)

Tangás fürdőruha?
)

Ráckevén voltunk wellnessezni egy másik párral, a feleségem barátnőjével,meg a férjével. Végre felavatta a párom az új tangás bikinit
én is most láttam benne először... hát mit mondjak,tűz forró
onnantól kezdve, hogy levette a köntöst a medencénél, Ádám, a barátnő férje kb le sem vette a szemeit a párom popsijáról. Persze idegenek is bamulták lopva. Este iszogatasnál,mikor ketten voltunk a sráccal, egész nyitottan beszélt a helyzetről
kérdezte, hogy nem zavar-e hogy tangában "mutogatja" magát, meg hozzátette, hogy ne haragudjatok,hogy megnézte, de brutál jó segge van. Egyébként neki is elég csini felesége van,csak ő kicsit visszahúzódóbban öltözködik, kevésbé szexin. Nagyon izgató volt látni,ahogy egész hétvégén kB szemmel kúrta a párom, meg amiket mondott róla. Szóval jól sült el az első igazi tangás kalandunk

Nálunk a tanga fürdőruha, érdekes élményt nyújtott! Termálban voltunk éjszakai fürdőzésen, ültünk azon az ülőrészen a szélén a nejem megfordult, térdepelve kikönyökölt, mert márt fájt a segge, igazából, hogy értse mindenki a víz alatt bepucsitott! Nem is foglalkoztunk vele, amíg pihen nem szóltam neki elugrottam gyorsan a wc-re, megyek vissza hozzá a parton, kérdezem, kell e valami a büféből, erre ijedt szemekkel rám néz, hogy kerülök ide? Mondtam neki hol voltam, hirtelen megfordul körbe nézeget, mondom mi van má? Mondta baj, menjek be gyorsan a vízbe! Mondja szentül azt hitte ott vagyok mögötte, valaki elkezdte simogatni a seggét, elhúzta a tangát hátul majd az újját dugdosta a puncijába, nem teljesen csak kicsit, de azt hitte én szórakozom, nem is foglakozott vel! Voltak a vízben többen is, de nem láttak semmit, annyit mondtak 2 srác volt itt pár perce de ki is mentek a vízből! Rám nézet, csak annyit mondott baszki valaki megujjazott!! Hát ezzel véget is ért az esti kaland, el is mentünk haza. Kicsiban már csak nevettünk rajta, annyit mondott reméli nem valami okádék vilt, akkor ha valaki látta is nem olyan égő! Azóta nem vette fel a tanga bikinit!
Én idén ajándékoztam meg vele először. Alig hitt a szemének hogy mit kapott
igaz,az valójában csak ilyen féltanga jellegű volt. De amit most magának rendelt ,az rendes tanga
nagyon várom már hogy fölvegye a strandon
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:54

Törölt felhasználó (4662330)

Nálunk ez alap

Nálunk ez alap

Most rendelt egy új tangás fürdőruhát a párom
ez az eddigieknél is hivalkodóbb
és az is izgat benne,hogy meg sem kérdezte hogy mit szólok hozzá, tök természetes volt h megrendeli.

A legszebb dolog a világon… imádom a fürdőtangás nőket…strandokon folyamatossan gyűröm miattuk a farkam…
Otthon fürdőruha?? Anna!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 16:04

A tangás fürdőruha nem áll jól mindenkinek. Sajnos már én sem tudok ilyesmit felveni, csak itthon
Csak tangást hordok én is.
A tangás fürdőruha nem áll jól mindenkinek. Sajnos már én sem tudok ilyesmit felveni, csak itthon
Most volt a névnapja,arra az alkalomra kapta
már 3x volt rajta strandon

Nekem hosszú évek kellettek,mire eljutottam odáig,hogy megvettem a páromnak a tangás fürdőruhát. El sem akarta hinni hogy megengeded neki. Egyébként baromi izgató amikor abban jön strandolni. Nem is értem magamat,anno miért "féltékenykedtem"
Igen sajnos! Én is ezt tapasztaltam sokszor! Persze egyikünk se hibátlan! De hiába divat vagy nem divat azért onkep legyen hogy tudjak hogy ez most nekik jól áll e vagy sem!
(Ez egy válasz Jonny272 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 11:50

Volt időm a Balatonon nyaralni egy hetet.egy épkézláb lányt,hölgyet,asszonyt nem lehetett látni.a fiatal lányok erőltetik a tangás bikinit de minek .nem tudom az elhízott narancsbőrös seggükre szégyen hogy néznek ki.30fetti anyukák beletörődve a dolgokba katasztrófa mi van