Sziasztok járt már valaki közületek valamelyiknél? (Véleményekre lennék kíváncsi sajnos az oldalon nem tudok véleményt olvasni)
https://rosszlanyok.hu/member/59860
https://rosszlanyok.hu/member/105306
https://rosszlanyok.hu/member/59860
https://rosszlanyok.hu/member/105306
Debrecenben tud valaki "amatőr" kurvát? Hétvégén megyek. Privátban légy szíves. Köszönöm!
Azért szinvonalban vannal elvárasaink minőségben és megjelenesben is. De értem amit mondott. Parom most kezdi élvezni az anyagi oldalát is... de ah hozzá ér pasi abban a pillanatban már elvez is... probalom elerni h neválogasson ennyire
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 21. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 21. péntek 16:43
Törölt felhasználó (4491172)
VIP

Egy útszéli lány azt mondta, hogy baszni is szeretek meg a pénzt is szeretem, akkor miért basszak ingyen!
Egy útszéli lány azt mondta, hogy baszni is szeretek meg a pénzt is szeretem, akkor miért basszak ingyen!
Ha s rosszlányok oldalra gondolsz akkor igen, de hogy a képen látható nő az… vannak rossz tapasztalatok. A fent lévő képek etősen retusáltak. Néha csak nyomokban emlékeztet rá a hölgy. Szóval erre is készülni kell.
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 05:55

Igazából csak tényleg egy teljesen banális kérdés. Ez tényleg úgy működik, hogy felhívod az ott megadott számot és a hölgy veszi fel? Mégpedig az aki a képeken látható? Bocsánat a hülye kérdésért, de annyi szarságba fut bele az ember manapság. Hogy ez túl egyszerűnek tűnik
Ithon... csak mindenkot kikosaraz... jópasi lehet csak... imadom utána kinyalni
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol szokott a feleséged kurválkodni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 15:01
Törölt felhasználó (4637132)

Feleségrm kurválkodik néha... imadom mikor nagxképü utána
Hogyan kell érteni hogy nagyképű?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 15:01
Törölt felhasználó (4637132)

Kecskeméti szőrös lányt tud valaki?
Szia. Voltam. Nem nagy szám... Nem is szép.
(Ez egy válasz Meliodas üzenetére (2022. 10. 12. szerda 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Veszprémben volt egy Réka nevű molett hölgy, akit azóta sem találok. Tud róla valaki valamit?
Veszprémben volt egy Réka nevű molett hölgy, akit azóta sem találok. Tud róla valaki valamit?
Miskolcon Ryanal volt valaki? Menne?
Nagyon is lenne rá kereslet, főként ha nagyok a cicik.
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 05:20

Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
Annácska még elérhető?
(Ez egy válasz steve0007 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 10:13

Sziasztok!
Tud valaki esetleg celebet vagy hírességet aki elérhető bármilyen módon (Annácskán kívül)?
Régen többekről volt pletyka...
Tud valaki esetleg celebet vagy hírességet aki elérhető bármilyen módon (Annácskán kívül)?
Sziasztok!
Miskolcon Dianal volt mar valaki, vagy szeretne menni?
Én azonnal mennék hozzá.
(Ez egy válasz jocó51 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 08:54

Az a baj,hogy lebecsülik magukat ilyen az én feleségem is pedig én kimondottan a molett nőket kedvelem. Ezért is gondolom, hogy sok jelentkező lenne. Egy próbát megérne, hogy legalább látnák,hogy igenis sokan szeretik a molett lányokat.
Sziasztok.
Pár éve voltam egy lánynál Esztergomban,Lindának hívták de eltünt...nagyon jó csaj volt,és teljesen korrekt.
Nem tudtok róla vmit?
A rosszlányokon hirdetett.
Pár éve voltam egy lánynál Esztergomban,Lindának hívták de eltünt...nagyon jó csaj volt,és teljesen korrekt.
Nem tudtok róla vmit?
A rosszlányokon hirdetett.
Az a baj,hogy lebecsülik magukat ilyen az én feleségem is pedig én kimondottan a molett nőket kedvelem. Ezért is gondolom, hogy sok jelentkező lenne. Egy próbát megérne, hogy legalább látnák,hogy igenis sokan szeretik a molett lányokat.
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 05:20

Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.