Persze de azért kell megkérdezni már a telefonban hogy egyedül dolgozik e! És ott a helyszinen meg ugyis kiderül mert ja kamuzott és nem akkor el kell jönni és csak azt a pénzt vinni amennyiért dolgozik!
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (tegnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valakinek van olyan kulturált hölgyhöz kontaktja aki ritkán, nem hivatásszerűen de szokott akár utcán, akár apartmanban kurválkodni, kérem ossza meg velem privát üzenetben. Érdekelne! Persze csak ha a hölgy bele egyezik a kontakt kiadásába.
úúú mennyire jó lenne kifogni egy ilyet...
én egyszer éjszaka a Bazilikánál vittem be egy nyilvános WC-be egy csajt, aki leszólított, sajnos túl szűk volt hogy ott megdugjam ezért csak szopott
mondjuk ő lehet hogy rendszeresen portyázott ott, fiatal kiscsaj volt (Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:45
én egyszer éjszaka a Bazilikánál vittem be egy nyilvános WC-be egy csajt, aki leszólított, sajnos túl szűk volt hogy ott megdugjam ezért csak szopott
mondjuk ő lehet hogy rendszeresen portyázott ott, fiatal kiscsaj volt (Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
99%-ban igazad van. Nagy ritkán ki lehet azért fogni, én a múlt héten egyik délelőtt vittem el egy leányzót onnan, tiszta és normális volt, érezhetően kezdő. A barátnőjével volt, az is normálisnak tűnt. Amikor kanyarodtam ki a hungáriára a kocsival, már a villamosmegállóban álltak, valószínűleg meg voltak szorulva és egyszeri bevétel kellett csak, utána mentek is onnan.
99%-ban igazad van. Nagy ritkán ki lehet azért fogni, én a múlt héten egyik délelőtt vittem el egy leányzót onnan, tiszta és normális volt, érezhetően kezdő. A barátnőjével volt, az is normálisnak tűnt. Amikor kanyarodtam ki a hungáriára a kocsival, már a villamosmegállóban álltak, valószínűleg meg voltak szorulva és egyszeri bevétel kellett csak, utána mentek is onnan.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:28
Nincs. Sajnos akik kiállnak ami a Nepliget-re jellemzö
dr
kristályos lecsuszott legtöbb roma buksza ha van fehér köztük az is sajnos! A 8-kerben az Illés utca Kálvária utca Korányi Sándor utcaiak szintén ilyen lányok állnak ki vagy sétálgatnak este is ott!
alf
og alf
os
Köszi a választ! Akkor inkább elengedem ezt a témát.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Jobban jársz ha a Rosszlányok oldalról nézel ki nöt lányt és 1 orára befizetsz kb 30-40 ezer ft körül és ott legalább nyugodtan tudsz lenni vele! Persze ott is olyanhoz aki egyedül dolgozik!
Még ott is előfordulhat, hogy lehúznak...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Jobban jársz ha a Rosszlányok oldalról nézel ki nöt lányt és 1 orára befizetsz kb 30-40 ezer ft körül és ott legalább nyugodtan tudsz lenni vele! Persze ott is olyanhoz aki egyedül dolgozik!
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (tegnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:58
Sziasztok!
Van olyan hely Budapesten, ahol vannak az utcán lányok és nem a nagyon lepukkant kategória?
Persze tudom, hogy ebben a kategóriában nem az elitre számíthatok.
Kipróbálnám egyszer,, mert izgalmasnak lgomsolom, de nem mindenáron.
Van olyan hely Budapesten, ahol vannak az utcán lányok és nem a nagyon lepukkant kategória?
Nincs. Sajnos akik kiállnak ami a Nepliget-re jellemzö
tegnap 13:58
dr
kristályos lecsuszott legtöbb roma buksza ha van fehér köztük az is sajnos! A 8-kerben az Illés utca Kálvária utca Korányi Sándor utcaiak szintén ilyen lányok állnak ki vagy sétálgatnak este is ott!
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (tegnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
og alf
os
Sziasztok!
Sziasztok. Kecskeméten Réka néven volt egy hirdető, fiatal szőke hajú bomba kis csaj. Egy ideje nem hirdet már, tud róla valaki valamit?
Debrecenben tudtok vmi helyet ahol vannak utcai lányok?
Debrecenben tudtok vmii helyet ahol utcai kurvak vannak?
Sziasztok!
Nem tudom próbáld ki ha arra jársz
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (tegnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (tegnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De jól szopik legalább?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:10
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A Népligetben a Vajda Péter utcában mennyi
dr
kristàlyos szakadèk nö van nem semmi! Meg csúnya tranyó beöltözik nönek tiszta szégyenek! alf
og alf
os
Jászberény ill Farmos kozott lévő fiatal csajrol van informaciotok????nem latom mar egy ideje
A Népligetben a Vajda Péter utcában mennyi
dr
kristàlyos szakadèk nö van nem semmi! Meg csúnya tranyó beöltözik nönek tiszta szégyenek! alf
og alf
os
Nem tudom, a főútvonalon láttam több lányt is, gyanúsan egyedül álldogáltak. Amúgy nem ismerem a várost.
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Az öregotthon felé?
(Ez egy válasz Dani1991 üzenetére (2026. 06. 06. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 14:14
Heves településen a főúton láttam tavaly több lányt is kiállni. Róluk tud valaki valamit?
Szegeden rosszlányokon hírdet egy barbi nevű lány, néha pesten. Valaki volt már nála?
Heves településen a főúton láttam tavaly több lányt is kiállni. Róluk tud valaki valamit?

tibi25

kenyeztetofarokk