Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2966   ma 16:08
Tamasfilm Tamasfilm
Sziasztok a 21 es fő út környékén valami lelőhely ? Merre lehetnek itt lányok.
#2965   ma 09:43
Iwanasee Iwanasee
Miért nem mondtad hadd nézzenek én azt élvezem adok még egy ezrest. Debrecenben is ezvan a barátja ott leskelődik jön a csaj után gyakran csövinek kinéző egész fiatal srác vagy öreg fószer akiről nem is gondolnád hogy vele van stb. Félősek vagy aki nem kész magát megvédeni kerülje az ilyen helyeket vagy csak kocsiban. Mert veszélyes!
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (tegnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:47
Nem vagyok egy kezdő ebben a műfajban de ma délelőtt olyan ügyes lehúzásban volt részem, hogy igazából nem is tudtam haragudni a kis hölgyre. Fehér minirucis, fekete hosszúhajó fiatal lány. Megegyezünk, megyünk be a bokorba, fizetek, kezd vetközni, jaj jön valaki, menjünk át egy nyugodtabb helyre, ott is vannak, de megijedtem, de tudok egy másik helyet, na itt már tudtam, hogy itt aki szopni fog az én vagyok, de kénytelen voltam megdícsérni, annyira hitelesen játszotta a szerepet. Mindegy, úgy vagyok vele, hogy egyrészt megérdemlem, másrészt biztos nagyobb szüksége van arra a pár ezresre, mint nekem nyes
#2964   ma 09:01
Dav0530 Dav0530
Ember függő. De szerintem többsége szopást választaná, mint ahogy én is. smile
(Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:09
Sziasztok egy olyan kérdésem van h egy út szélén szoktam sétálni rengeteg autó megy mellettem sokan dudalnak felizgat nagyon csajos szexi ruhában vagyok, ti akik kurvaztok szerintetek aki megállna és meglátja h travi vagyok mi lenne a reakció megverne vagy megszopatna?
#2963   tegnap 19:30
határozott40 határozott40
Ez hol történt?
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (tegnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok egy kezdő ebben a műfajban de ma délelőtt olyan ügyes lehúzásban volt részem, hogy igazából nem is tudtam haragudni a kis hölgyre. Fehér minirucis, fekete hosszúhajó fiatal lány. Megegyezünk, megyünk be a bokorba, fizetek, kezd vetközni, jaj jön valaki, menjünk át egy nyugodtabb helyre, ott is vannak, de megijedtem, de tudok egy másik helyet, na itt már tudtam, hogy itt aki szopni fog az én vagyok, de kénytelen voltam megdícsérni, annyira hitelesen játszotta a szerepet. Mindegy, úgy vagyok vele, hogy egyrészt megérdemlem, másrészt biztos nagyobb szüksége van arra a pár ezresre, mint nekem nyes
#2962   tegnap 16:42
nudilove nudilove VIP
tanuló pénzt meg kell fizetni
#2961   tegnap 15:47
thomasnagy0000 thomasnagy0000
#2960   2026. 06. 13. szombat 01:04
Kiváncsi45-ös Kiváncsi45-ös
Jó kérdés.....
Van harmadik opció is!
Fejvesztve menekülnek.
De ez nyilván akkor derül ki.
(Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok egy olyan kérdésem van h egy út szélén szoktam sétálni rengeteg autó megy mellettem sokan dudalnak felizgat nagyon csajos szexi ruhában vagyok, ti akik kurvaztok szerintetek aki megállna és meglátja h travi vagyok mi lenne a reakció megverne vagy megszopatna?
#2959   2026. 06. 12. péntek 19:18
Valami_mad Valami_mad
Hát erre milyen választ vársz? Honnan tudjuk ki milyen beállítottságú? Én biztosan a szoptatást választanám de van aki pont az ellenkezőjét.
#2958   2026. 06. 12. péntek 15:09
peppa peppa
#2957   2026. 06. 11. csütörtök 09:25
pzan pzan
Előfordulhat, de olvasni kell az értékeléseket.
Az, aki meg nem szeretne értékeléseket kapni magáról, az eleve gyanús...
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 09. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 15:57
Még ott is előfordulhat, hogy lehúznak...
#2956   2026. 06. 09. kedd 18:27
Andras0904 Andras0904
Persze de azért kell megkérdezni már a telefonban hogy egyedül dolgozik e! És ott a helyszinen meg ugyis kiderül mert ja kamuzott és nem akkor el kell jönni és csak azt a pénzt vinni amennyiért dolgozik!
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 09. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 15:57
#2955   2026. 06. 09. kedd 18:11
Marsapeti Marsapeti
Ha valakinek van olyan kulturált hölgyhöz kontaktja aki ritkán, nem hivatásszerűen de szokott akár utcán, akár apartmanban kurválkodni, kérem ossza meg velem privát üzenetben. Érdekelne! Persze csak ha a hölgy bele egyezik a kontakt kiadásába.
#2954   2026. 06. 09. kedd 17:04
hnnngggh hnnngggh
úúú mennyire jó lenne kifogni egy ilyet...
én egyszer éjszaka a Bazilikánál vittem be egy nyilvános WC-be egy csajt, aki leszólított, sajnos túl szűk volt hogy ott megdugjam ezért csak szopott
mondjuk ő lehet hogy rendszeresen portyázott ott, fiatal kiscsaj volt
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 16:45
99%-ban igazad van. Nagy ritkán ki lehet azért fogni, én a múlt héten egyik délelőtt vittem el egy leányzót onnan, tiszta és normális volt, érezhetően kezdő. A barátnőjével volt, az is normálisnak tűnt. Amikor kanyarodtam ki a hungáriára a kocsival, már a villamosmegállóban álltak, valószínűleg meg voltak szorulva és egyszeri bevétel kellett csak, utána mentek is onnan.
#2953   2026. 06. 09. kedd 16:45
thomasnagy0000 thomasnagy0000
99%-ban igazad van. Nagy ritkán ki lehet azért fogni, én a múlt héten egyik délelőtt vittem el egy leányzót onnan, tiszta és normális volt, érezhetően kezdő. A barátnőjével volt, az is normálisnak tűnt. Amikor kanyarodtam ki a hungáriára a kocsival, már a villamosmegállóban álltak, valószínűleg meg voltak szorulva és egyszeri bevétel kellett csak, utána mentek is onnan.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 14:28
Nincs. Sajnos akik kiállnak ami a Nepliget-re jellemzö
dr
alf
og
alf
os
kristályos lecsuszott legtöbb roma buksza ha van fehér köztük az is sajnos! A 8-kerben az Illés utca Kálvária utca Korányi Sándor utcaiak szintén ilyen lányok állnak ki vagy sétálgatnak este is ott!
#2952   2026. 06. 09. kedd 16:33
Marsapeti Marsapeti
Köszi a választ! Akkor inkább elengedem ezt a témát.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 14:30
Jobban jársz ha a Rosszlányok oldalról nézel ki nöt lányt és 1 orára befizetsz kb 30-40 ezer ft körül és ott legalább nyugodtan tudsz lenni vele! Persze ott is olyanhoz aki egyedül dolgozik!
#2951   2026. 06. 09. kedd 15:57
hnnngggh hnnngggh
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 14:30
Jobban jársz ha a Rosszlányok oldalról nézel ki nöt lányt és 1 orára befizetsz kb 30-40 ezer ft körül és ott legalább nyugodtan tudsz lenni vele! Persze ott is olyanhoz aki egyedül dolgozik!
#2950   2026. 06. 09. kedd 14:30
Andras0904 Andras0904
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2026. 06. 09. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 13:58
Sziasztok!

Van olyan hely Budapesten, ahol vannak az utcán lányok és nem a nagyon lepukkant kategória?

Persze tudom, hogy ebben a kategóriában nem az elitre számíthatok.

Kipróbálnám egyszer,, mert izgalmasnak lgomsolom, de nem mindenáron.
#2949   2026. 06. 09. kedd 14:28
Andras0904 Andras0904
Nincs. Sajnos akik kiállnak ami a Nepliget-re jellemzö
dr
alf
og
alf
os
kristályos lecsuszott legtöbb roma buksza ha van fehér köztük az is sajnos! A 8-kerben az Illés utca Kálvária utca Korányi Sándor utcaiak szintén ilyen lányok állnak ki vagy sétálgatnak este is ott!
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2026. 06. 09. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 13:58
Sziasztok!

Van olyan hely Budapesten, ahol vannak az utcán lányok és nem a nagyon lepukkant kategória?

Persze tudom, hogy ebben a kategóriában nem az elitre számíthatok.

Kipróbálnám egyszer,, mert izgalmasnak lgomsolom, de nem mindenáron.
#2948   2026. 06. 09. kedd 14:12
dgabi90 dgabi90
Sziasztok. Kecskeméten Réka néven volt egy hirdető, fiatal szőke hajú bomba kis csaj. Egy ideje nem hirdet már, tud róla valaki valamit?
#2947   2026. 06. 09. kedd 14:10
clav88 clav88
Debrecenben tudtok vmi helyet ahol vannak utcai lányok?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2966db
Utolsó üzenet: ma 16:08

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 362 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!