Pécsen ki a tuti? Ötlet? Tapasztalat?
Népliget, kutyysuli előtti rész
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki mit gondol a közös szopstasrol ?
Dőntse el az aki menni akar hozzá! Ennyi
(Ez egy válasz methosz22 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 22. hétfő 12:39
393 pozitiv értékelés mellett van 5db negatív és 2db kérdőjeles.
ez rossznak számít?
ez rossznak számít?
393 pozitiv értékelés mellett van 5db negatív és 2db kérdőjeles.
ez rossznak számít? (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ez rossznak számít? (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos vannak róla irva elég rossz értékelések!
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyulán vagy Békéscsabán valakit tudtok ajánlani (vagy a környékbe)?
Kamilla, 5ker. Drága, de nagyon korrekt csajszi.
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2026. 06. 19. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 19:10
Bp-en van valkinek olyan lány akit kifejezetten ajánlani tud? RL, Beszámolők vagy egyéb helyen?
Gödöllőn és környèkèn merre vannak ?
Hol èrdemes keresgèlni?
Hol èrdemes keresgèlni?
Bp-en van valkinek olyan lány akit kifejezetten ajánlani tud? RL, Beszámolők vagy egyéb helyen?
Sziasztok a 21 es fő út környékén valami lelőhely ? Merre lehetnek itt lányok.
Miért nem mondtad hadd nézzenek én azt élvezem adok még egy ezrest. Debrecenben is ezvan a barátja ott leskelődik jön a csaj után gyakran csövinek kinéző egész fiatal srác vagy öreg fószer akiről nem is gondolnád hogy vele van stb. Félősek vagy aki nem kész magát megvédeni kerülje az ilyen helyeket vagy csak kocsiban. Mert veszélyes!
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 15:47
Nem vagyok egy kezdő ebben a műfajban de ma délelőtt olyan ügyes lehúzásban volt részem, hogy igazából nem is tudtam haragudni a kis hölgyre. Fehér minirucis, fekete hosszúhajó fiatal lány. Megegyezünk, megyünk be a bokorba, fizetek, kezd vetközni, jaj jön valaki, menjünk át egy nyugodtabb helyre, ott is vannak, de megijedtem, de tudok egy másik helyet, na itt már tudtam, hogy itt aki szopni fog az én vagyok, de kénytelen voltam megdícsérni, annyira hitelesen játszotta a szerepet. Mindegy, úgy vagyok vele, hogy egyrészt megérdemlem, másrészt biztos nagyobb szüksége van arra a pár ezresre, mint nekem
Ember függő. De szerintem többsége szopást választaná, mint ahogy én is.
(Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:09
(Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok egy olyan kérdésem van h egy út szélén szoktam sétálni rengeteg autó megy mellettem sokan dudalnak felizgat nagyon csajos szexi ruhában vagyok, ti akik kurvaztok szerintetek aki megállna és meglátja h travi vagyok mi lenne a reakció megverne vagy megszopatna?
Ez hol történt?
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok egy kezdő ebben a műfajban de ma délelőtt olyan ügyes lehúzásban volt részem, hogy igazából nem is tudtam haragudni a kis hölgyre. Fehér minirucis, fekete hosszúhajó fiatal lány. Megegyezünk, megyünk be a bokorba, fizetek, kezd vetközni, jaj jön valaki, menjünk át egy nyugodtabb helyre, ott is vannak, de megijedtem, de tudok egy másik helyet, na itt már tudtam, hogy itt aki szopni fog az én vagyok, de kénytelen voltam megdícsérni, annyira hitelesen játszotta a szerepet. Mindegy, úgy vagyok vele, hogy egyrészt megérdemlem, másrészt biztos nagyobb szüksége van arra a pár ezresre, mint nekem
tanuló pénzt meg kell fizetni
Jó kérdés.....
Van harmadik opció is!
Fejvesztve menekülnek.
De ez nyilván akkor derül ki. (Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Van harmadik opció is!
Fejvesztve menekülnek.
De ez nyilván akkor derül ki. (Ez egy válasz peppa üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok egy olyan kérdésem van h egy út szélén szoktam sétálni rengeteg autó megy mellettem sokan dudalnak felizgat nagyon csajos szexi ruhában vagyok, ti akik kurvaztok szerintetek aki megállna és meglátja h travi vagyok mi lenne a reakció megverne vagy megszopatna?
Hát erre milyen választ vársz? Honnan tudjuk ki milyen beállítottságú? Én biztosan a szoptatást választanám de van aki pont az ellenkezőjét.
Előfordulhat, de olvasni kell az értékeléseket.
Az, aki meg nem szeretne értékeléseket kapni magáról, az eleve gyanús... (Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 09. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az, aki meg nem szeretne értékeléseket kapni magáról, az eleve gyanús... (Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 09. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

tibi25

kikiboy28