baszki annyiért ingyen van
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom az aktuális árait, hívd fel.
De úgy emlékszem már 2 éve 40 volt egy óra.
(Ez egy válasz ksany üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
De úgy emlékszem már 2 éve 40 volt egy óra.
(Ez egy válasz ksany üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hatvan környékén van nem hivatásos, aki kapható kellemes dolgokra?
Régi szép idők, párszor seggbe raktam, még a hegedűsben, amikor még engedtek oda levinni lányokat. Pár éve láttam őt az utcán, hát nem kímélte őt sem az idő.
(Ez egy válasz jager40 üzenetére (tegnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
perverzcica ismerős itt valakinek
))
))
Mennyire drága?
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2x4 +2 kettő volt a befejezés
(Ez egy válasz someone120120 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem gond, mennyi az annyi egy ilyen kalandért?
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 19:08
Mai kalandom szeretném megosztani veletek. Debrecenben a klinika parkolóban szedtem fel két bombasztikus csajt. Ez egyik egy fiatal, hosszú fekete hajú, vékony roma csaj volt a másik egy szemüveges bomba kis magyar csaj (a buszmegállóban szokott állni onnan integet). Mind a kettőt orálra vittem el felváltva kényeztettek de nem bírtam hogy ne dugjam meg a kis roma csajt még a másik végig nézte és simogatta a seggem hatalmas élmény volt. Ilyet nem kapni szobás lányoknál. Főleg nem ennyiért. Nem beszélve a természet és a vadászat adta élményről.
Mai kalandom szeretném megosztani veletek. Debrecenben a klinika parkolóban szedtem fel két bombasztikus csajt. Ez egyik egy fiatal, hosszú fekete hajú, vékony roma csaj volt a másik egy szemüveges bomba kis magyar csaj (a buszmegállóban szokott állni onnan integet). Mind a kettőt orálra vittem el felváltva kényeztettek de nem bírtam hogy ne dugjam meg a kis roma csajt még a másik végig nézte és simogatta a seggem hatalmas élmény volt. Ilyet nem kapni szobás lányoknál. Főleg nem ennyiért. Nem beszélve a természet és a vadászat adta élményről.
Sziasztok,Bács megyében amatőröket tudtok? OÉyat lehetőleg aki nem 3-4 naponta ír kapcsolatfelvételkor.
J-N-Sz.-megyében ismertek hirdetőket?
Tapasztalatoknak,infóknak örülnék. Köszi
Tapasztalatoknak,infóknak örülnék. Köszi
SZIASZTOK SZEGEDI KÈRDÈS
Cintya hová lett?
Regina hová lett?
Még egy fekete hajú csaj a kálvárián dolgozott.
Cintya hová lett?
Regina hová lett?
Még egy fekete hajú csaj a kálvárián dolgozott.
Egy lehúzós ribanc
(Ez egy válasz TitkosJáték üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 21:26
Szegeden rosszlányokon hírdet egy barbi nevű lány, néha pesten. Valaki volt már nála?
Szinte mindig van vihető.
(Ez egy válasz Dani1991 üzenetére (2026. 06. 06. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 14:14
Heves településen a főúton láttam tavaly több lányt is kiállni. Róluk tud valaki valamit?
Vivien22 RL-on kertváros.
(Ez egy válasz Opelastra1984 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 17:57
Baranyában tudtok ajánlani hölgyet esetleg
Privátban
Köszönöm
Privátban
Köszönöm
Baranyában tudtok ajánlani hölgyet esetleg
Privátban
Köszönöm
Privátban
Köszönöm
Zala Veszprém, Somogyba ki a legtutibb,legügyesebb lány vagy pár?
Szia Debrecenbe mere érdemes nézelődni?
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 06. 16. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 09:43
Miért nem mondtad hadd nézzenek én azt élvezem adok még egy ezrest. Debrecenben is ezvan a barátja ott leskelődik jön a csaj után gyakran csövinek kinéző egész fiatal srác vagy öreg fószer akiről nem is gondolnád hogy vele van stb. Félősek vagy aki nem kész magát megvédeni kerülje az ilyen helyeket vagy csak kocsiban. Mert veszélyes!
Pécsen ki a tuti? Ötlet? Tapasztalat?
Népliget, kutyysuli előtti rész
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

tibi25

HoneyBunny
Sarah Twain