Az Ady Endre út végén.
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol történt pontosan ez az eset?
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 07. 14. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 11:54
Köszönöm annak a hatvan körüli úrnak (hátha itt van) az élményt akivel tegnap osztozhattam egy finom kis hölgy bájain a köztemetőnél. Az exhibicionista és a kukklási vágyaimat egyszerre élhettem ki.
Köszönöm annak a hatvan körüli úrnak (hátha itt van) az élményt akivel tegnap osztozhattam egy finom kis hölgy bájain a köztemetőnél. Az exhibicionista és a kukklási vágyaimat egyszerre élhettem ki.
Fehérváron szabadúszó vki?
Startaprorol volt valaki gipsymilf vagy romacsaj kis termetű fekete haj jó segg bp
Tatabánya környékén tud valaki megbízható lányt?
Olyat én is keresnék!
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 09:52
Sziasztok! Hatvan környékén van nem hivatásos, aki kapható kellemes dolgokra?
Kedves barátnőm kíváncsian vágyakozott egy hármas kaland után, ahol kalandozhat a női bi világában is. Vég nélküli keresgélés helyett az RL kínálatából választottunk arra nyitott hölgyet. Nem bántuk meg. Vendéglátónk azon túl, hogy a rutinjával sokat segített a lányok közötti szerelemben maga is érezhetően jól érezte magát. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a megoldást.
Sziasztok autóval hol tudok fizetős csajt felszedni akik még normálisak aránylag?
Krk szigeten vagy a környékén tudtok helyeket fizetős lányokra ?
Békés megyeiek!
Ki nálatok a favorit?
Ki nálatok a favorit?
Most elég sokat látok én is a környekemen, szerintem érdemes velük tenni egy próbát.
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 09. csütörtök 22:49
Sziasztok. Régóta szeretnék egy ázsiai lánnyal lenni, most a rl- en van egy Jones nevű csaj , esetleg bárkinek bármilyen tapasztalata ezzel a lánnyal?
Köszi
Köszi
Sziasztok. Régóta szeretnék egy ázsiai lánnyal lenni, most a rl- en van egy Jones nevű csaj , esetleg bárkinek bármilyen tapasztalata ezzel a lánnyal?
Köszi
Köszi
Pécsen dolgozott Linus! Valaki ismeri nem tudjátok mi lett vele? Utoljára kertvárosbsn volt!
Kaposvár Dombóvár környékén van esetleg nem profi lány?
ismerős a story mintha én írtam volna, volt hogy 2 menet közben dumált 1 órát, meg utána is erről arról, utána meg elküldött a faszba hogy nem is voltam nála
)) de melóban azért bajnok
))
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 14:38
)) de melóban azért bajnok
))
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sose volt 100-as. Velem rendszeresen csinálta, hogy ha viszonylag rövid időn belül 2-3 alkalommal találkoztunk akkor a következő alkalommal nem is fogadott el pénzt (pedig már akkor is bőven
a
ár alatt dolgozott). Aztán meg összetévesztett valakivel és folyamatosan sértegetett üzenetekben, meg volt hogy fel is hívott és elküldött az anyámba. Egy élmény volt, na...
alf
pi alf
ac alf
i
Sose volt 100-as. Velem rendszeresen csinálta, hogy ha viszonylag rövid időn belül 2-3 alkalommal találkoztunk akkor a következő alkalommal nem is fogadott el pénzt (pedig már akkor is bőven
2026. 07. 06. hétfő 22:14
a
ár alatt dolgozott). Aztán meg összetévesztett valakivel és folyamatosan sértegetett üzenetekben, meg volt hogy fel is hívott és elküldött az anyámba. Egy élmény volt, na...
(Ez egy válasz jager40 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
pi alf
ac alf
i
hát ja arca megviselt lett, teste még nem olyan rossz kb 3-4hónapja összefutottam vele nosztalgiázni
), de agyilag össze van zavarodva jó éve, mindig valami faszságról beszél. de a technika még mindég rendben van olyankor legalább olyan mintha tisztább lenne az agya
))
), de agyilag össze van zavarodva jó éve, mindig valami faszságról beszél. de a technika még mindég rendben van olyankor legalább olyan mintha tisztább lenne az agya
))
hát ja arca megviselt lett, teste még nem olyan rossz kb 3-4hónapja összefutottam vele nosztalgiázni
))
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 09:39
))
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi szép idők, párszor seggbe raktam, még a hegedűsben, amikor még engedtek oda levinni lányokat. Pár éve láttam őt az utcán, hát nem kímélte őt sem az idő.
Ha nemis bombasztikus,de valoban vannak ott csajok olcso pénzért
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 19:08
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (2026. 07. 04. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai kalandom szeretném megosztani veletek. Debrecenben a klinika parkolóban szedtem fel két bombasztikus csajt. Ez egyik egy fiatal, hosszú fekete hajú, vékony roma csaj volt a másik egy szemüveges bomba kis magyar csaj (a buszmegállóban szokott állni onnan integet). Mind a kettőt orálra vittem el felváltva kényeztettek de nem bírtam hogy ne dugjam meg a kis roma csajt még a másik végig nézte és simogatta a seggem hatalmas élmény volt. Ilyet nem kapni szobás lányoknál. Főleg nem ennyiért. Nem beszélve a természet és a vadászat adta élményről.
csak ajánlani tudom ott Te válogatsz!
az lenne a jó ha engednék a lányok hogy egy pasi csak nézze őket közben , de nagyon elszigeteltek , bizalmatlanok
: dd
az lenne a jó ha engednék a lányok hogy egy pasi csak nézze őket közben , de nagyon elszigeteltek , bizalmatlanok
: dd

tibi25

Goonersguide
Sky