Hello. Reggel? És milyen asszonyka volt kb?
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 10. 01. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 01. csütörtök 09:17
Gondolom a
ku
részre gondol. Ott találkoztam tegnap reggel egy jó karban tartott asszonykával, utána ment is haza, látszott rajta, hogy nem rendszeresen csinálja ezt. Kellemes élmény volt.
alf
ty alf
ai alf
skolás
Ja, simán átsétálhatsz köztük, sokszor észre sem vesznek, semmi reakció.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 30. szerda 10:30
Hello. Ja ott mindig vannak. De semmi extra nem kell tölük paràzni nem.kötnek senkibe bele a csávók azok is lelakott romok mint a
dr
bukszáék!
alf
og alf
os
Gondolom a
2026. 10. 01. csütörtök 05:11
ku
részre gondol. Ott találkoztam tegnap reggel egy jó karban tartott asszonykával, utána ment is haza, látszott rajta, hogy nem rendszeresen csinálja ezt. Kellemes élmény volt.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2026. 10. 01. csütörtök 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
ai alf
skolás
A Népliget másik felében az hol merre? Milyen utca vagy sétány? Köszi.
Siofok-Veszprém-Fehérvar környékén tudtok amatőr hölgyeket,párokat?
A Népliget másik felében az hol merre? Milyen utca vagy sétány? Köszi.
(Ez egy válasz jager40 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 30. szerda 21:46
(Ez egy válasz jager40 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A népliget másik felében is vannak, párszor jártam arra ott jobbnak nézet ki a felhozatal mint a penny környékén, ott szerintem kocsiból figyelik őket a futtatók arra jobban ki lehet fogni (1 kis helyes szöszi csaj pont ugrott be 1 kocsiba, meg 1 fiatalat kicsit dundibb csaj állt kint). 1ik este meg a dunakeszi felé jöttem a régi szemétégetős vonalon ott is elég sokan volt kint arra nem tudom kinek mi a tapasztalata
)
)
A népliget másik felében is vannak, párszor jártam arra ott jobbnak nézet ki a felhozatal mint a penny környékén, ott szerintem kocsiból figyelik őket a futtatók arra jobban ki lehet fogni (1 kis helyes szöszi csaj pont ugrott be 1 kocsiba, meg 1 fiatalat kicsit dundibb csaj állt kint). 1ik este meg a dunakeszi felé jöttem a régi szemétégetős vonalon ott is elég sokan volt kint arra nem tudom kinek mi a tapasztalata
)
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 30. szerda 06:30
)
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom ki hogy van vele,,,de " véletlen " megálltam a Népligetnél,Könyves K, és Vajda Péter u, sarkon,,,parkoló.
De amiket láttam,,,,,huhh,,,sajnos szét
Ötletek, infók akár priviben is. Köszi
dr
, épen alf
og alf
oz alf
ottbe
fiatal,normális magyar lányok,de nagyon piszkosan arcuk kezeik,,,,,,orditoztak,fetrengtek a földön, táncoltak, stb,,,arról nem is beszélve hogy 3 as brancsokban a kanok,,akik full bűnözők,,,szerintem futtatók,,,! A lányokat 100% lehetett volna vinni szopatni,,,de inkább jobbnak láttam elmenni a környékről is. Lehet rosszkor voltam, rossz helyen,,,,,nem tudom! Ami még zavaró volt,,kocsival megállni,,,,nem nagyon lehet,plusz ezer térfigyelő kamera,,,,,! Vélemények ebben a témában? Valakinek tapasztalat? Autóval hol merre,,,,és jobb ápoltabb lányok esetleg azon a részen? alf
dr alf
og alf
ozottÖtletek, infók akár priviben is. Köszi
Reggel, kb 8..9 körül.
(Ez egy válasz Pepepeti üzenetére (2026. 09. 30. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen időpontban voltàl?
Nem tudom ki hogy van vele,,,de " véletlen " megálltam a Népligetnél,Könyves K, és Vajda Péter u, sarkon,,,parkoló.
dr
, épen alf
og alf
oz alf
ottbe
fiatal,normális magyar lányok,de nagyon piszkosan arcuk kezeik,,,,,,orditoztak,fetrengtek a földön, táncoltak, stb,,,arról nem is beszélve hogy 3 as brancsokban a kanok,,akik full bűnözők,,,szerintem futtatók,,,! A lányokat 100% lehetett volna vinni szopatni,,,de inkább jobbnak láttam elmenni a környékről is. Lehet rosszkor voltam, rossz helyen,,,,,nem tudom! Ami még zavaró volt,,kocsival megállni,,,,nem nagyon lehet,plusz ezer térfigyelő kamera,,,,,! Vélemények ebben a témában? Valakinek tapasztalat? Autóval hol merre,,,,és jobb ápoltabb lányok esetleg azon a részen? alf
dr alf
og alf
Hello. Ja ott mindig vannak. De semmi extra nem kell tölük paràzni nem.kötnek senkibe bele a csávók azok is lelakott romok mint a
dr
bukszáék!
alf
og alf
os
dr
, épen alf
og alf
oz alf
ottbe
dr alf
og alf
dr
, épen alf
og alf
oz alf
ottbe
dr alf
og alf
Sziasztok! Bp. Ócsai úton vagy a környékén van olyan lány akit ajánlani tudtok?
Pécsen volt egy lány Ruby tudtok róla valamit?
Hali.Nógrád megyében Balassagyarmat környékén tudtok olyan csajt aki nem hirdeti magát és érdemes hozzá menni?Köszi
Igen sajnos az is lehet
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 13:39
Lehet bevitték ki tudja. Sok csajt bevisznek mert kristályoznak vagy árulnak kicsiben aztán megbuknak.
Izgalmas.
Ezzel most nem azt akartam hogy mondani hogy egy kurva lenne,csak szórakozásból csinálja.
Sziasztok! Jászberény környékén tudtok esetleg lányokat?
Vagy szoktak kint állni valahol az utcán?
Vagy szoktak kint állni valahol az utcán?
Sziasztok! Szekszárdon van olyan lány aki nem hirdet a el,-en.??
Ha valaki tudna egy Budapesti vagy Pest megyei amatőrt aki nem hirdet? Örülnék ha megosztaná velem priviben. Fiatal vagy középkorú?
Lehet bevitték ki tudja. Sok csajt bevisznek mert kristályoznak vagy árulnak kicsiben aztán megbuknak.
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 12:00
Natasa nevű vékony nagyon fiatal szép arcú fehérbőrű csajról tud valaki valamit arról a környékről ?vagy a Blaha és a Pál utca környékén szokott mozogni Én a pálból vittem egyszer az Illés be azóta nem találom sehol :(

tibi25

Sharon