Érdekelne valakit egy olyan hogy ketten vinnénk el egy csajt? Leginkább a Nyugati aluljáróból, vagy a Mester utcából szeretnék elvinni egy lányt.
Mester utcában vannak lányok? Melyik részén?
Lezavarja. 10.ből 1 aki rendesen, kedvesen foglalkozik veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 19. csütörtök 21:14
Törölt felhasználó (846377)

Valaki ezen az oldalon ezt írta egy srácnak (nem nekem), hogy az alábbiakra figyeljen ha hivatásoshoz megy:
"Amikre figyelj oda:
- sok kurvás oldal van, de olyat válassz, ahol sok, megbízható, pozitív beszámoló van
- régebb óta legyen a csaj a szakmában, szerintem 30 éves kor felett legyen (a fiatalok, kezdők hirtelen akarnak meggazdagodni munka nélkül), ők már általában élvezik is a szexet
- legyen az alapárban natúr francia, mindenre kérdezz rá, egy órában ne csak 1 élvezési lehetőség legyen
- lehetőleg ne este menj, akkor már fáradtabbak
- ha igényled, kérj csókot, sokat számíthat
- a helyszínen megmondhatod, hogy szűz vagy (szerintem az sem baj, ha csak azt mondod tapasztalatlan vagy, meg hogy nem voltál még ilyen helyen)
- nem baj, ha nem vagy nagy dumás, ezt meg is mondhatod, viszont légy a kurvával kedves, humoros, jót tesz nekik, ha dícséred is őket (szép a mosolya, gyönyörű teste van, mit sportol, hasonlók)
- ne legyél mulya, nincs rá okod, ő van kiszolgáltatott helyzetben
- haggyad, hogy ő irányítson, de mond is meg, ha akarsz valamit, vagy ha valami nem jó (pl. hogy szopjon, meg hasonlók), markolászd ahol éred, ne legyél mulya, szerintem ha gátlásos vagy sokat segít egy kis pia, de jobb ha megmondod neki, hogy ittál egy kicsit, hogy tudd lazábban kezelni a helyzetet
- az árat fixáljátok, nehogy lehúzzon, és töltsétek ki az egy órát
-nézz olyat, aki vállal masszázst is, ha igényled, segít ellazulni
-ne gondolkozz sokat rajta, csak vedd fel a telefont és hívj, egyeztess időt, utána már könnyebb lesz
-ha jót választasz tetszeni fog, ha kevésbé jót, akkor is voltál egy feltehetően jó nővel, tehát nincs mit buknod, 10-15ezer FT"
Ezeken kívűl van valami egyéb, amit érdemes figyelembe venni a választásnál??
TÉNYLEG TUD TANÍTANI IS egy ilyen hölgy, ha azt kérem tőle vagy csak simán lezavarja??
"Amikre figyelj oda:
- sok kurvás oldal van, de olyat válassz, ahol sok, megbízható, pozitív beszámoló van
- régebb óta legyen a csaj a szakmában, szerintem 30 éves kor felett legyen (a fiatalok, kezdők hirtelen akarnak meggazdagodni munka nélkül), ők már általában élvezik is a szexet
- legyen az alapárban natúr francia, mindenre kérdezz rá, egy órában ne csak 1 élvezési lehetőség legyen
- lehetőleg ne este menj, akkor már fáradtabbak
- ha igényled, kérj csókot, sokat számíthat
- a helyszínen megmondhatod, hogy szűz vagy (szerintem az sem baj, ha csak azt mondod tapasztalatlan vagy, meg hogy nem voltál még ilyen helyen)
- nem baj, ha nem vagy nagy dumás, ezt meg is mondhatod, viszont légy a kurvával kedves, humoros, jót tesz nekik, ha dícséred is őket (szép a mosolya, gyönyörű teste van, mit sportol, hasonlók)
- ne legyél mulya, nincs rá okod, ő van kiszolgáltatott helyzetben
- haggyad, hogy ő irányítson, de mond is meg, ha akarsz valamit, vagy ha valami nem jó (pl. hogy szopjon, meg hasonlók), markolászd ahol éred, ne legyél mulya, szerintem ha gátlásos vagy sokat segít egy kis pia, de jobb ha megmondod neki, hogy ittál egy kicsit, hogy tudd lazábban kezelni a helyzetet
- az árat fixáljátok, nehogy lehúzzon, és töltsétek ki az egy órát
-nézz olyat, aki vállal masszázst is, ha igényled, segít ellazulni
-ne gondolkozz sokat rajta, csak vedd fel a telefont és hívj, egyeztess időt, utána már könnyebb lesz
-ha jót választasz tetszeni fog, ha kevésbé jót, akkor is voltál egy feltehetően jó nővel, tehát nincs mit buknod, 10-15ezer FT"
Ezeken kívűl van valami egyéb, amit érdemes figyelembe venni a választásnál??
TÉNYLEG TUD TANÍTANI IS egy ilyen hölgy, ha azt kérem tőle vagy csak simán lezavarja??
ribancot.. :(
(Ez egy válasz Silver369 üzenetére (2013. 09. 20. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 20. péntek 22:37

Üllő-Ócsa-Gyál-Alsónémedi ezeken az utakon tuti találsz majd valami ribancot.
Értem.
Akkor ezek szerint ez sem jó megoldás nekem??
sziasztok !
Tudja valaki, hogy a kamaraerdei lányok hova járnak bevetésre ? Keresek egy szőkésbarna szépséget...Aki autóval szokott ott állni. Mögötte csinálja vagy elmegy onnan...
Tudja valaki, hogy a kamaraerdei lányok hova járnak bevetésre ? Keresek egy szőkésbarna szépséget...Aki autóval szokott ott állni. Mögötte csinálja vagy elmegy onnan...
Legegyszerűbb, ha elviszed egy körre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 14:21
Törölt felhasználó (8378)

sziasztok !
Kamaraerdei lányok, egyik autóval, rajta van a google street view-n.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 14:21
Törölt felhasználó (8378)

sziasztok !
Hát nem, de látom nem akarod elhinni!
Nincs könnyű út. Le kell győznöd a mumust!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 12:37

Nincs könnyű út. Le kell győznöd a mumust!

Törölt felhasználó (846377)

Értem.
Pécs, Szigetvár környékén tud valaki tényleg szép,igényes lányt?
Debrecenben merre vannaj jó prostik?
Bocs,nem állt szándékomban bárkit is megsérteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 23. hétfő 22:29

Törölt felhasználó (451078)

ribancot.. :(
Budapest Győr között erre vannak jó csajok az út mellett?
Köszönöm Hímbivaly!

Ott már nem sok lány van kint, bár minőségben javultak. Van kint két szép fiatal lány is. Egy barna, hosszú hajú, vékony, jó cicis, mosolygós, és egy szőke vadító szexis cicus
(Ez egy válasz Silver369 üzenetére (2013. 09. 20. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 20. péntek 22:37

Üllő-Ócsa-Gyál-Alsónémedi ezeken az utakon tuti találsz majd valami ribancot.
nyugatiba? Csak ciganyok vannak
Az nem baj,ha cigány,nézzen ki normálisan,és legyen korrekt.
(Ez egy válasz Next27 üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Én összesen kb 5-öt számoltam össze, de szerintem nem rosszak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 08:19
Törölt felhasználó (857484)

Ott már nem sok lány van kint, bár minőségben javultak. Van kint két szép fiatal lány is. Egy barna, hosszú hajú, vékony, jó cicis, mosolygós, és egy szőke vadító szexis cicus

Hu tegnap a felsökert utcában micsoda felhozatal vol!
Sziasztok!Nagykanizsán voltam egy korrekt csajszinál nagyon jó bige